Στην Κάρπαθο ο Βασίλη Α. Υψηλάντη - Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του βουλευτή

Στην Κάρπαθο ο Βασίλη Α. Υψηλάντη - Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του βουλευτή

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης, σε μεγάλη πολιτική του εκδήλωση στην Κάρπαθο, ανέλυσε την προσφορά της Νέας Δημοκρατίας στο νησί και τις προσωπικές του παρεμβάσεις για την υλοποίηση σειρά έργων και πρωτοβουλιών. Κάλεσε όλους για να αγωνιστούν στον πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για αυτοδύναμη Ελλάδα και να ενισχύσουν την υποψήφιότητά του. Συγκινητική υπήρξε η αναφορά του στο συνεργάτη και φίλο του αείμνηστο Τζώρτζη Νισύριο.

Εξάλλου κατά την παραμονή του στο νησί, ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Καρπάθου και αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στο νησί , τους διαβεβαίωσε για την αναβάθμιση του κλιμακίου το συντομότερο.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Α. Υψηλάντης μετέβη στο Νοσοκομείο της Καρπάθου και είχε επικοινωνία με τον Διοικητή κ. Βασίλειο Στασινόπουλο καθώς και με τους Νοσηλευτές και άκουσε τα θέματα για την ενίσχυσή του ιδιαίτερα του χειρουργικού τμήματος και για τη δημιουργία υποδομών για αιμοκάθαρση.

Επίσης την τελευταία ημέρα της παραμονής του στο νησί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Νισύριο και την Έπαρχο Πόπη Νικολαίδη.

Με τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τους ανθρώπους που μάχονται ώστε να μας κρατάνε υγιείς και ασφαλείς. γράφει στην ανάρτηση του ο βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης

4.4.2023

Καρπαθιακά Νέα