3ος ο Βασίλης Βασιλαράκης στο Spetses mini marathon! Άξια συμμετοχή από την Κάρπαθο

3ος ο Βασίλης Βασιλαράκης στο Spetses mini marathon! Άξια συμμετοχή από την Κάρπαθο

Με τρέξιμο 5 χλμ., 10 χλμ. και 25 χλμ., και κολύμβηση με 3 χλμ., 1,5χλμ. διεξήχθη και φέτος το Spetses Mini Marathon στις (Σπέτσες) και είχε σημαντική και άξια συμμετοχή από Καρπάθιους αθλητές.

Την πρώτη μέρα διεξήχθησαν τα 10 χιλιόμετρα. Πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Δημουλάς σε χρόνο 35:14. Πίσω του με πολύ μικρή διαφορά ο Χαράλαμπος Λαγός με 35:42. Την τριάδα ολοκλήρωσε η πρώτη γυναίκα, και πιο συγκεκριμένα η Μαρία Μάλαϊ, με 38:00.

Τη δεύτερη μέρα είχαμε τους αγώνες 5 χλμ. και 25 χλμ.

Στα 5 χλμ πρώτος νικητής βγήκε ο Γιώργος Σταμούλης με χρόνο 14:59. Δεύτερος ήταν ο DavidFourmouzis με 17:05, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Βασίλης Βασιλαράκης με 17:57. Για τις γυναίκες η Χριστίνα Πάντοστης τερμάτισε στην 4η θέση 00:18:12, και δεύτερη από τις γυναίκες με χρόνο 00:20:11 η Μαρία Σπανού Εριέτα.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Αμανεζή, που πήρε μέρος στους αγώνες:

Μοναδική εμπειρία η συμμετοχή, στο Spetses mini marathon 5km, 1300 αθλητές όλων των ηλικιών .
Παρόλο το σπρώξιμο και την πτώση της Κωνσταντίνας στην εκκίνηση κατάφερε και έκανε προσωπικό ρεκόρ 27:30. Ευχαριστούμε Βιργινια και Σταμάτη για την φιλοξενία στις όμορφες Σπέτσες!
Συγχαρητήρια στους Manolis Kapetanakis Dimitris Giallourakis Steve Kapetanakis #Χριστίνα #Θάλεια #Λευτερη για την συμμετοχή και διάκριση τους!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Vasilis Vasillarakis για την προπόνηση, καθοδήγηση και ενθάρρυνση της Κωνσταντίνας μας. Ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση ανάμεσα σε τόσους διακεκριμένους αθλητές.
Του ευχόμαστε και το πιστεύουμε ότι του χρόνου θα τερματίσει 1ος.
Ευχαριστούμε για όλα!

#spetsesminimarathon #spetses #iRunmag

με στοιχεία από το www.irunmag.gr

16.10.2022

Καρπαθιακά Νέα

1