Το Δημοτικο Σχολείο Απερίου ευχαριστεί τον Μανόλη Κοντονικόλα

Το Δημοτικο Σχολείο Απερίου ευχαριστεί τον Μανόλη Κοντονικόλα

Άλλη μια δράση του συλλόγου μας και με την πολύτιμη συμβολή του κ.Μανόλη Κοντονικόλα και εθελοντών ματητών/τριών ,τωρινών και αποφοίτων “μικρών  Πικάσο” του δημοτικού μας, σχεδόν ολοκληρώθηκε!


Δέντρο γνώσης και σοφίας ,τερματοφύλακας σε φάση απόκρουσης και η σκάλα θετικών μηνυμάτων προς το Θεμιστόκλειο νηπιαγωγείο κοσμούν μαζί με παλιότερα έργα μαθητών και δασκάλων  τον αύλειου χώρο!
Εκκρεμεί να ολοκληρωθεί  η σκάλα θετικών μηνυμάτων προς το δημοτικό μας ,η σκακιέρα  στο θεματικό  υπόστεγο και το νηπιαγωγείο μας!!


Ευχαριστούμε θερμά και πάλι τον κ.Μανόλη Κοντονικόλα για την εθελοντική εργασία του που προστίθεται στην όμορφη συλλογή έργων του στο νησί μας,τα αδέλφια Μουράτι και Κα’ι’μάρα ,την Μαρία Παπανικήτα και τον Γιάννη Παχούντη!!


Επίσης,τους κατοίκους ενορίας Βαλαντούς Απερίου ,τον Πρωτέα μας και κ.Νίκο Αλεξιάδη και την κ.Ρηγοπούλα Ζανάκη για τη συμβολή τους σε μπογιές!Τέλος,ευχαριστούμε τους κατοίκους ενορίας Αγ.Χαραλάμπου και Παναγίας Απερίου  για το ποσό 20€ που θα διατεθεί σε αγορά μπογιάς για την σκακιέρα!
Πιστεύουμε ούτε τέτοιες δράσεις  χαροποιούν τους μικρούς μαθητές και κοσμούν το σχολείο μας!