Ο βράχος έφυγε, τα δέντρα κόπηκαν και εχτές στρώθηκε και με τσιμέντο η αυλή στο 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Καρπάθου!

Ο βράχος έφυγε, τα δέντρα κόπηκαν και εχτές στρώθηκε και με τσιμέντο η αυλή στο 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Καρπάθου!

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου και 2ου νηπιαγωγείου Πηγαδίων Καρπάθου

Ένα μεγάλο έργο ξεκίνησε εχτές στο σχολείο μας. Η πίσω αυλή του σχολείου που τόσα χρόνια ήταν ακατάλληλη λόγω του βράχου, των τεράστιων δέντρων και φυσικά του ακατάλληλου δαπέδου από χώμα και χαλίκι.

Ο βράχος έφυγε, τα δέντρα κόπηκαν και εχτές στρώθηκε και με τσιμέντο η αυλή.

Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι γιατί σε πολύ λίγο καιρό τα παιδιά μας θα μπορούν με ασφάλεια, να βγουν να παίξουν στην αυλή και να χαρούν τα πανέμορφα παιχνίδια που υπάρχουν σ’αυτην .

Όμως όλη αυτή η διαδικασία δεν θα είχε υλοποιηθεί εάν δεν υπήρχαν Άνθρωποι που να θέλουν να παράγουν έργο και να θέλουν να προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια και τις γνώσεις τους ο καθένας στον δικό του τομέα. Εδώ λοιπόν τους χρωστάμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα αυτά που έκαναν για το σχολείο μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Νισύριο και τον δήμο Καρπάθου επειδή χωρίς την άδεια του δεν θα μπορούσε να γίνει τιποτα απο τα παραπανω.

Τον κ. Μιχαλη Φελλουζή, για την συνεισφορά του σε υλικά, τον κ. Γιάννη Σακελλιάδη και το τμήμα περιβάλλοντος για την σωστή καθοδήγηση και άμεση υλοποίηση του έργου, τον κ. Σταύρο Μαργαρίτη που έχθες και προχτές ήταν στο σχολείο μας κυριολεκτικά όλη μέρα για να γίνουν όλα σωστά και να μην δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες, τους ανθρώπους της ομάδας του κ. Σακελλιάδη και του κ. Μαργαρίτη, που και στην απομάκρυνση του βράχου και των δέντρων έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να μπορέσουν να τα απομακρύνουν, αλλά και εχτές και προχτές ήταν στο Νηπιαγωγείο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι για να μπορέσουν να στρώσουν την αυλή μας σωστά έτσι ώστε τα παιδιά μας να μην κινδυνεύουν και να μην δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα από τα νερά στο σχολείο (όχι γιατί κάποιος τους το είπε, αλλά γιατί μοιράζονται το όραμα μιας ενωμένης, λειτουργικής και σωστής ηθικά και τεχνικά Καρπάθου).

21.1.2023

Καρπαθιακά Νέα