Η Ζωή Φρ. Μπέρτου εγκαινίασε το δικηγορικό της γραφείο στα Πηγάδια Καρπάθου (pics)

Η Ζωή Φρ. Μπέρτου εγκαινίασε το δικηγορικό της γραφείο στα Πηγάδια Καρπάθου (pics)

γράφει και φωτογραφίζει ο Αριστείδης Μιαούλης

Το όμορφο δικηγορικό της γραφείο στα Πηγάδια της Καρπάθου εγκαινίασε σήμερα η Ζωή Φρ. Μπέρτου . Εξ απαλών ονύχων η γνωριμία μου με την νέα νομικό του νησιού.

Με τους γονείς της Soula Diakidi-Bertou και Φραγκίσκο αλλά και με την αξέχαστη γιαγιά της Ζωή και τον επίσης συγχωρεμένο παππού της Μανώλη Διακίδη τον “Σίουρο” η φιλία μας ξεκινά από τα τα πρώτα κιόλας επαγγελματικά μου ταξίδια στην Κάρπαθο τη δεκαετία του 80.

Ανταπέδωσα λοιπόν την τιμή της πολύχρονης ειλικρινούς φιλίας μας και ταξίδεψα από το Διαφάνι ως τα Πηγάδια, 55 περίπου χιλιόμετρα, για να παρευρεθώ στην χαρά της φίλης μου.

Πλήθος εκλεκτών Καρπαθίων, συγγενείς και φίλοι, της ευχήθηκε για την καλή σταδιοδρομία της, με μαντινάδες, τραγούδια και πολλά γλυκά.

Ανάλογες και οι δικές μου ευχές στην καλή μου φίλη, την αγάπη της οποίας για τον συνάνθρωπο δεν αμφισβητώ και εκτιμώ πως η σταδιοδρομία της θα είναι αντάξια των προσδοκιών όλων μας. Σίγουρα τη συνοδεύουν και οι ευχές των αγαπημένων της που δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν στη σημερινή γιορτή αλλά από κει πάνω την προσέχουν με τον δικό τους τρόπο και αγκαλιάζουν την αδυναμία τους. Μπράβο Ζωή! Καλή σταδιοδρομία! Με το καλό σύντομα και οι άλλες χαρές της ζωής σου!

14.11.2022

Καρπαθιακά Νέα