Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΟΛΥΜΠΙΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» σε Χορευτική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΟΛΥΜΠΙΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» σε Χορευτική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Χορευτική παράσταση στην οποία συμμετέχει και η Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου “Η ΔΗΜΗΤΡΑ”, Σαββατο 8.30 μμ και Κυριακή 5.00 μμ  2 και 3 Οκτώβρη 2021 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

 

Στο πνεύμα των παραστάσεών της η ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρουσιάζει μία πρόταση εθνικής ταυτότητας, προσεγγίζοντας το θέμα μέσα από πτυχές που διαδραμάτισαν ρόλο και άσκησαν επιρροή στην ψυχή και την σκέψη ενός λαού. Ενός λαού είτε ως έθνους, είτε ως πρόσωπα, είτε ως σύνολο κοινοτήτων. Ο θεατής επιβιβάζεται στα μέσα μιας διαδρομής, ενός ταξιδιού που έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και θα συνεχίζεται όσο οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από το «μαζί», που τόσο αναπάντεχα στερηθήκαμε αυτές τις μέρες της πανδημίας. Ο τρόπος που επικοινωνούνται οι σκέψεις είναι μέσα από σπαράγματα του λαϊκού μας πολιτισμού παραστατικά δοσμένα. Οι χορευτές και οι μουσικοί χρησιμοποιούν βήματα, σχήματα, μαρτυρίες, αναπαραστάσεις γεγονότων και αναδεικνύουν το νόημα της συνύπαρξής μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
-ΟΜΑΔΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ ΗΜΑΘΙΑΣ
-ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΟΛΥΜΠΙΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
-ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
– ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Παραστάσεις:

Σάββατο 2/10 στις 20.30
Κυριακή 3/10 στις 17.00

Τιμή εισιτηρίου: 12€ (Γενική είσοδος)

Xora1

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
1. Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 11:00 – 14:00, μόνο με ηλεκτρονική πληρωμή.

2. Στο εκδοτήριο εισιτηρίων της Ticketservices, στην οδό Πανεπιστημίου 39, Αθήνα, (Δευτέρα & Παρασκευή 09:00 – 20:00, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 15:00).

3. Μέσω τηλεφώνου με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας:
– στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticketservices 210 7234567.
– Μέσω διαδικτύου στις διευθύνσεις: www.mcf.gr, www.ticketservices.gr

Συνιστάται η προσέλευση εγκαίρως για να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις και ο συνωστισμός. Η ιδανική ώρα προσέλευσης είναι περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Θα τηρηθούν οι συγκεκριμένες οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Πολιτική Προστασία ώστε να «παραμείνουμε όλοι υγιείς».

Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.