Ο Άρης Όθους θα λειτουργήσει το παραδοσιακό καφενείο στις Στες στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα

Ο Άρης Όθους θα λειτουργήσει το παραδοσιακό καφενείο στις Στες στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα

Σήμερα ξεκινάει ένα ιδιαίτερο τριήμερο για τους Απανταχού Οθείτες: η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στις Στες!

Φέτος είναι ένα ιδιαίτερο πανηγύρι καθώς θα λείπουν αγαπημένα άτομα που με το πάθος και την αγάπη τους έκαναν ξεχωριτό το πανηγύρι αυτό. Τέτοιοι άνθρωποι ήταν ο Μανώλης Οικονομίδης, με το καφενείο “ΑΝΑΚΟΝΤΑ” δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, όπως και ο καρδιολόγος Γιώργος Χατζηαντωνίου με τη βροντερή φωνή του στο ψαλτήρι.

Ο ΑΣ Άρης Όθους αποφάσισε φέτος να λειτουργήσει το παραδοσιακό καφενείο των Στων που ανοίγει κάθε τριήμερο της εορτής. Όλη η νεολαία του χωριού μας στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια προετοιμασίας του χώρου, ο οποίος χρειαζόταν σοβάτισμα, βάψιμο, ξεχωρτιάριασμα κ.α. εργασίες.

Πλέον, το καφενείο είναι έτοιμο και σας περιμένει απόψε και τις επόμενες δύο ημέρες. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν και ιδιαίτερα το Ματθαίο Οικονομίδη, ο οποίος με όλες τις αναμνήσεις του σε αυτόν τον χώρο μας βοήθησε περισσότερο από τον καθένα, το Μανώλη Κοντονικόλα (Βύζαντα) αλλά και τους Νίκο και Κωστη Πρωτόπαπα, τον Ντένι Μαλάι, τον Γιάννη Μαντινάο και τα υπόλοιπα παιδιά. Επίσης, ευχαριστούμε τον Μανώλη Πρεάρη για τη δωρεάν επισκευή των ψυγείων του καφενείου.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Οθείτες και σε όλο τον κόσμο!