Αποφάσεις της Κοινότητας Καρπάθου: «Θερινό σινεμά αλλά και γιορτές για τα 130 χρόνια Πηγαδιών»

Αποφάσεις της Κοινότητας Καρπάθου: «Θερινό σινεμά αλλά και γιορτές για τα 130 χρόνια Πηγαδιών»

 

Στην επαναληπτική συνεδρίαση της 28ης Απριλίου 2021 (Αριθ. Πρωτ. Πρόσκλησης 2998/28-4-2019) της Κοινότητας Καρπάθου, συζητήθηκαν 5 θέματα τα οποία και ψηφίστηκαν ομόφωνα.

1 ο Θέμα Μονοδρόμηση Οδού – Σίσαμο (αίτημα κατοίκων).

2 ο Θέμα «Πηγάδια – 130 χρόνια». Η Κοινότητα Καρπάθου θα προτείνει στον ΚΟΠΑΠ διάφορες  Επετειακές εκδηλώσεις με δεδομένο ότι φέτος συμπληρώνονται 130 χρόνια από την κατοίκηση της σύγχρονης πρωτεύουσας  της Καρπάθου.

3 ο Θέμα «Θερινό σινεμά». Ακόμη μια πρόταση της Κοινότητας προς τον ΚΟΠΑΠ είναι μια σειρά καλοκαιρινών κινηματογραφικών προβολών και για αυτό θα χρειαστούν τεχνική υποστήριξη με ανάλογα μηχανήματα. Στη σκέψη του Προέδρου της Κοινότητας κ. Γιώργου Χατζηκουτσού είναι μάλιστα και το θέμα των ταινιών! Αφού, όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε “ένα από τα αφιερώματα που σχεδιάζουμε θα είναι στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο”.

4 ο Θέμα. Αίτημα Α.Σ.Κ. «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ».  Η κοινότητα συμφώνησε στην νέα, επικαιροποιημένη πρόταση, που θα κάνει το ιστορικό Αθλητικό Σωματείο προς τον Δήμο Καρπάθου.

5 ο Θέμα. Προτάσεις προς Τουριστική Επιτροπή Δήμου Καρπάθου. Πρόκειται για τις προτάσεις της Κοινότητας ενόψει των γυρισμάτων για την πραγματοποίηση των  videos προβολής της Καρπάθου που σχεδιάζει η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καρπάθου.