Νικόλας Παραγιός για το δημοτικό στο Διαφάνι: Μια δασκάλα και δύο μαθητές κρατούν Θερμοπύλες

Νικόλας Παραγιός για το δημοτικό στο Διαφάνι: Μια δασκάλα και δύο μαθητές κρατούν Θερμοπύλες

Η ανάρτηση του πυροσβέστη Νικόλα  Παραγιου έρχεται να προστεθεί στην αγωνία πολλών Καρπάθιων για το μέλλον του σχολείου στο Διαφάνι της Καρπάθου:

Μια δασκάλα και δύο μαθητές κρατούν Θερμοπύλες …… Ενα μεγάλο μπράβο και ενα εξίσουμεγάλο ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!!

Στο βορειότερο σημείο της Καρπάθου  στο πανέμορφο Διαφανι μετά από πρόσκληση της εξαιρετικής δασκάλας η υπηρεσία προαιβει σε εκπαίδευση αντιμετώπισης σεισμού και πυρκαγιάς.

Το μεγάλο δυστυχώς…..!!!!! Αυτό το πανέμορφο σχολείο και από τα ιστορικοτερα της Καρπάθου τον επόμενο χρόνο δεν θα λειτουργεί. Το σχολείο του Διαφανειου με την πανέμορφη αρχαιοελληνικη και ορθόδοξη διακόσμηση το σχολείο των εκατοντάδων παιδιών ο “παραγωγός” πολύ μεγάλων επιστημόνων και των τόσων αξιόλογων ανθρώπων ΚΛΕΙΝΕΙ!!!!!!!! Οπως έκλεισε της Ολύμπου των άλλοτε 250 παιδιών του Μεσοχωριου των Σποων κα. 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Δυστυχώς εγκαταλειπουμε μαζικά τον παράδεισο που λέγεται Κάρπαθος όπως ακριβώς τον εγκατέλειψαν οι πρωτοπλαστοι. ….!!!!!!!!

🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷⚓️⚓️⚓️⚓️

Συγχαρητήρια στην ΔΑΣΚΑΛΑ η οποία κόντρα στο ρεύμα είναι διατεθειμένη να παραμείνει άλλον ένα χρόνο προκειμένου να μην κλείσει το σχολείο.

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ !!!!!!!!!

 

Κλείνουν ιστορικά σχολεία ρημαζουν τα χωριά μας πλήρης η εγκατάλειψη στα πατρογονικα μας

 

Πουν οι δάσκαλοι οι παλιοί που ναι τα μεγαλεία που ναι οι σχολικες γιορτές τα όμορφα βιβλία

🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷⚓️⚓️⚓️⚓️⚓️⚓️🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷