Δημήτρης Γάκης: Κάναμε λάθη υποτιμήσαμε πράγματα δεν ακούγαμε, δεν βλέπαμε

Δημήτρης Γάκης: Κάναμε λάθη υποτιμήσαμε πράγματα δεν ακούγαμε, δεν βλέπαμε
Η ανάρτηση του Δημήτρη Γάκη δεν χωρά καμιά κουβέντα! Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου ξεκαθαρίζει τη θέση του για την παταγώδη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ!
“Καλημέρα.
Ξυπνάς και διαπιστώνεις ότι δεν ήταν ένα κακό όνειρο το χθεσινό. Ήταν ένα πολιτικό-κόμματικό Βατερλώ, κάτι σαν την κατάρρευση του “υπαρκτού σοσιαλισμού”. Είναι αδιανόητο το χθεσινό αποτέλεσμα. Ελπίζω  το 20 να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα στηθεί το νέο, το υγιές, το κοινωνικό, το ανθρώπινο, το αριστερό. Ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου ειλικρινά όσους μας πίστεψαν και μας προτίμησαν .
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους εκείνους που με επέλεξαν, χωρίς επιτυχία, να τους εκφράσω στην επόμενη φάση της πολιτικής ζωής.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει να κάνει με προσωπική επιλογή και όχι με κομματική. Μέσα από αυτήν την σχέση σφυρηλατήθηκε μια προσωπική φιλία και εκτίμηση. 
Ευχαριστώ ιδιαίτερα από τα βάθη της καρδιάς μου τους ήρωες συνεργάτες μου.
Θα είμαι παρών να βοηθήσω απο οποιδήποτε θέση στο χτίσιμο του νέου, του υγιούς. Κυρίως θα είμαι παρών στα προβλήματα των απλών πολιτών.
Κάναμε λάθη υποτιμήσαμε πράγματα δεν ακούγαμε, δεν βλέπαμε. Μιλούσαμε και ακούγαμε τους εαυτούς μας. Ηρθε η ώρα να ανοίξουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας και να κλείσουμε το στόμα μας. Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους σας. Η πάλη για τα ονειρά μας δεν σταμάτησε.”