Δημήτρης Σπανός: "Δεν αντιμετωπίζει ελλείψεις ιματισμού το Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου"

Δημήτρης Σπανός:  "Δεν αντιμετωπίζει ελλείψεις ιματισμού το Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου"

Με ανάρτηση του ο Δρ Δήμητρης Σπανός, μέλος της διοικούσας επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου, ξεκαθαρίζει θέματα που αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο και ειδικότερα την έλλειψη σε είδη ιματισμού.

“Με  αφορμή ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αφού πρώτα αξιολόγησα το περιεχόμενό της (συνομιλώντας τόσο με τον Διοικητή όσο και με υπηρεσιακά στελέχη του Γ.Ν. Καρπάθου) έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει το νοσοκομείο μας με τον ιματισμό κάτι άλλωστε που καταγράφηκε και σε σχόλιο συμπατριώτισσά μας (στη σχετική ανάρτηση)

2. Το επόμενο χρονικό διάστημα και έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία που έλαβε χώρα θα παραληφθεί (το πρώτο 15νθημερο του νέου έτους) από τη νοσηλευτική μας μονάδα νέος ιματισμός (σεντόνια). Επισημαίνεται πως ήδη έχει παραληφθεί ποσότητα ιματισμού που αφορούν κουβέρτες πικέ, μαξιλαροθήκες λευκές, μαξιλαροθήκες σιέλ, σεντόνια σιέλ, σεντόνια για κούνιες νεογνών, κουβέρτες για κούνιες νεογνών, χειρουργικός ιματισμός κ.τ.λ..

3. Το νέο έτος και από πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού θα γίνει ανανέωση του ήδη υπάρχοντος ιματισμού (συνήθης πρακτική ) και αφού πρώτα υποβληθεί αναλυτικό αίτημα από τη νοσηλευτική υπηρεσία

4. Όποιος/α επιθυμεί να πραγματοποιήσει δωρεά -στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης- μπορεί να το πράξει αφού πρώτα υποβάλλει σχετικό αίτημα στο Διοικητικό Συμβούλιο έτσι ώστε να αποφεύγονται τυχόν παρερμηνείες.”

30.12.2022

Καρπαθιακά Νέα