Ποιος μέσα στο Δήμο Καρπάθου δεν θέλει ανοιχτό το δημοτικό γυμναστήριο;

Ποιος μέσα στο Δήμο Καρπάθου δεν θέλει ανοιχτό το δημοτικό γυμναστήριο;

Ο χώρος βρέθηκε, τα όργανα μεταφέρθηκαν αλλά κάποιος, ή μήπως κάποιοι, φαίνεται πως δεν επιθυμούν να λειτουργήσει το Δημοτικό Γυμναστήριο της Καρπάθου! Και τα έχουν καταφέρει.

Αλλιώς δε μπορεί να εξηγηθεί η απίστευτη καθυστέρηση.

Η προηγούμενη διοίκηση χρειάστηκε δυο χρόνια! Φρόντισε να ακολουθήσει, σύμφωνα με τις δηλώσεις της π. προέδρου, κας Ρίτας Καλής Φιλιππούση, όλες τις νόμιμες διαδικασίες και λίγο πριν αποχωρήσει, από το Προεδρείο του ΚΟΠΑΠ, εδώ στα Καρπαθιακά Νέα, μας είχε αναφέρει ότι η υπόθεση είχε σχεδόν ολοκληρωθεί και μάλιστα μιλούσε για ” αδειοδοτημένο δημοτικό γυμναστήριο”. Τα παλιά όργανα είχαν μεταφερθεί στον νέο χώρο που πληρούσε όλες τις απαιτήσεις και ήταν θέμα ημερών, έλεγε τότε, να ανοίξει και να δοθεί στον κόσμο όπου μάλιστα θα είχε προσληφθεί και γυμναστής ή γυμνάστρια.

Από τότε πέρασαν 3 μήνες, η νέα διοίκηση του ΚΟΠΑΠ προφανώς έχει άλλους στόχους, που όμως δεν αποκαλύπτει στην κοινωνία. Ωστόσο μέσα στην πρωτεύουσα δεν έχει έναν κλειστό χώρο να αθληθεί. Κρίμα, αλλά δεν φαίνεται να νοιάζεται κανένας.

Η απίστευτη κωλυσιεργία μας βάζει σε σκέψεις. Υπάρχει άνθρωπος που δεν επιθυμεί να ανοίξει φέτος το δημοτικό γυμναστήριο; Όλα δείχνουν ότι πάμε για το 2023 και βλέπουμε.

29.8.2022

Καρπαθιακά Νέα