Απάντηση των Δημ. Συμβούλων της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ στον Μανώλη Βασιλαράκη

Απάντηση των Δημ. Συμβούλων της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ στον Μανώλη Βασιλαράκη

Χρόνια πολλά και Ευτυχισμένο το 2022 σε όλους τους Καρπαθιους όπου αυτοί και αν βρίσκονται.Η σκέψη μας είναι κοντά σας.Ειπαμε να μην ασχοληθούμε  με τους τελευταίους των τελευταίων των εκλογών του 2019,που «καλεσε» ο Δημαρχος να τον «σώσουν». Ομως ο κ Βασιλαρακης, ο «λαοπρόβλητος», μας κάνει μαθήματα πολιτικής και δημοκρατίας. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος απεκάλεσε “ψεύτη και  κα…κι” σε συνεδρίαση του ΔΣ τον δήμαρχο στο όνομα του οποίου τωρα πίνει νερό για ευνόητους  λογους.

Αν ο Καρπαθιακος λαός απέρριψε μια φορά την ΑΠΕΚ , τον κ Βασιλαράκη τον απέρριψε πολύ περισσότερες.Κύριε Βασιλαρακη αν δεν το ξέρετε να σας πούμε ότι πρώτα απ όλα  η πλειοψηφία της  ΟΕ αποτελείται από δημοτικούς συμβούλους που επέλεξε  ο λαός να διοικήσουν και οχι δημοτικους συμβουλους «πολιτικά ρετάλια»

Ο θεσμός της ΟΕ προσβάλλεται βάναυσα οταν την αποτελούν αντιδήμαρχοι  που δεν έχουν την λαϊκή εντολη κ Βασιλαρακη.Ποιους εκπροσωπειτε κ Βασιλαρακη;Ούτε καν τους ψηφοφόρους της ΑΠΕΚ οι οποίοι σας απέρριψαν ομαδικώς .Εκμεταλλευτηκατε την  ανασφάλεια του δημάρχου και «μπουκάρατε» εσεις και κάποιοι άλλοι στον δήμο χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση και τωρα το «παίζετε» διοικούντες.Στην ΚΕΔΕ στειλατε τον κ Παραγυιο και κορόιδεψε τους ανθρωπους της ΚΕΔΕ και  τους Καρπαθιους όλους με ψεματα περί 16/21 δημοτικους συμβούλους που στηρίζουν τον δήμαρχο κλπ.Πεστε  μας ποιοι είναι οι 16/21 για να δει ο κόσμος ποσό αναξιόπιστοι ειστε;Αν σας έχει μείνει κ Βασιλαρακη έστω και λίγο πολιτική αξιοπρέπεια ξέρετε τι να κάνετε!Και θα σας συστηναμε να δειξετε έστω και λίγο σεβασμό σε όλους εμάς χωρίς την βοήθεια των οποίων («πατώντας»στους ώμους μας και στην ψήφο των συγγενων ,φίλων μας κλπ») δεν θα βλέπατε αντιδημαρχία με την ψήφο του λαού ούτε στα πιο τρέλα σας όνειρα.Μπήκατε  στην διοίκηση του δήμου ελέω δημάρχου.

Δεν σας ήθελε ο κόσμος. Τι δεν καταλαβαίνετε; Είστε ο 21 σε σταυρούς προτίμησης στο ΔΣ σε 21 ΔΣ (αφού παραιτήθηκαν 2) και 27 στη  γενική καταταξη. ντροπή και μόνο ντροπή που εχετε και το θράσος να μας κανετε πολιτικά μαθήματα επικαλούμενος θητεία στα κοινά.ποτε ;

Πια χρονολογία; Μας δουλευευτε; Ποτέ ξανάψηφίστηκατε; Ο τρόπος που γινατε Αντιδημαρχος θα πρέπει να σας κάνει να ντρέπεστε πολιτικά και όχι να  πανηγυριζετε.Ξεφτιλίζετε την ψήφο του λαού που σας έστειλε στο σπίτι σας και τωρα σας βλέπει να το παίζετε παράγοντας με ύφος εκατό καρδιναλίων.

Αυτός ο τόπος πρέπει να αποβάλει μια για πάντα όλους αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η «πολιτική συναλλαγή»και η πολιτική αναρρίχηση με οποιοδήποτε μέσο και κόστος πέρα από την λαϊκή εντολη.Αρκετά ποια με τους «πολιτικούς μεσάζοντες».Οι ΔΣ της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣΖανακης Δημήτρης Λυκος ΝικοςΛυριστης ΓιάννηςΜανωλάκης Μιχαλης Τσερκης Μανωλης