Εκλογές για τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων

Εκλογές για τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στην αίθουσα του ΣΑΚ (Κολοκοτρώνη 80) και ώρα από τις 10 πμ – 7μμ θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ του ΟΚΝ της Θητείας 2022-2023 .

Σύμφωνα με το καταστατικό εν δυνάμει υποψήφιοι και ψηφοφόροι μπορεί να είναι άτομα από ΚΑΡΠΑΘΟ ηλικίας από 18-35 ετών. Την ημέρα των εκλογών πρέπει να προσκομίσουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα οδήγησης καθώς και 5 Ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή των μελών. (Διευκρινίζεται πως και εκείνη την ημέρα θα γίνονται δεχτές νέες εγγραφές μελών με ετήσια συνδρομή 5€ προκειμένου να έχουν το δικαίωμα ψήφου.)

Όποιοι ενδιαφέρονται να θέσουν την υποψηφιότητά τους, παρακαλούνται να στείλουν γραπτώς αίτημα σε προσωπικό μήνυμα στις σελίδες του Ομίλου μας (Facebook και Instagram) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση omilos-karpathion-neon@hotmail.com μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 12 το βράδυ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας, ΚΑΝΕΝΑ αίτημα υποψηφιότητας δεν θα γίνει δεκτό.

Παράλληλα με την υποψηφιότητά τους θα πρέπει να καταβάλουν και το ποσό των 5 Ευρώ προκειμένου να είναι ταμειακώς εντάξει μέλη όπως ορίζει το καταστατικό του ΟΚΝ.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να στείλουν το αίτημά τους στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Ομίλου. ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ.

Οι σύλλογοι μας, μετά και από δυο χρόνια πανδημίας, βρίσκονται σε ένα σημείο καμπής όπου όλοι οφειλουμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να τους σηκώσουμε ψηλά.

Καλούμε τα παιδιά του Ομίλου μας που έχουν την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά του συλλόγου, να θέσουν την υποψηφιότητα τους και να ανταποκριθούν στην πραγματικά όμορφη αυτή εμπειρία. Ο Όμιλος μας ενώνει!