Πρόσκληση από τον Ε.Ο.Τ. σε ελληνικές επιχειρήσεις να προβληθούν δωρεάν στην εφαρμογή Visit Greece App

Πρόσκληση από τον Ε.Ο.Τ. σε ελληνικές επιχειρήσεις να προβληθούν δωρεάν στην εφαρμογή Visit Greece App

 

Πρόσκληση σε ελληνικές επιχειρήσεις να προβληθούν δωρεάν στην εφαρμογή Visit Greece App

O Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού προσκαλεί τις επιχειρήσεις από όλη τη χώρα να προβληθούν δωρεάν στην εφαρμογή Visit Greece App.

Το Visit Greece App αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες της Ελλάδας, στο οποίο μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες, καθώς και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τουριστικά θέματα.

Η εφαρμογή αντλεί και διοχετεύει πληροφορίες από το portal του ΕΟΤ www.visitgreece.gr, ενώ είναι και το επίσημο ‘’destination app” της χώρας μας.  Η εφαρμογή ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και ήδη αριθμεί πάνω από 700.000 downloads. Το καινοτόμο εγχείρημα έχει ήδη λάβει σημαντικές διακρίσεις, ενώ βραβεύτηκε και ως η Κορυφαία Εφαρμογή της Χρονιάς για το 2021 από τα e-volution awards.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή της επιχείρησής σας στον ιστότοπο www.visitgreeceapp.com. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα επικαιροποίησης των πληροφοριών για την επιχείρησή σας, ανανέωση του φωτογραφικού υλικού, ενώ μπορείτε να ανεβάζετε προσφορές και εμπειρίες για τους χρήστες της εφαρμογής. Όλη η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Η εφαρμογή Visit Greece App αφορά μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Mastercard, την Eurobank και την Warply.

Ενισχύουμε τη φαρέτρα μας με εργαλεία ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος με βασικό μας μέλημα τους ανθρώπους του τουρισμού.

Με εκτίμηση, Δημήτρης Φραγκάκης

Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ

Για τη δωρεάν προβολή της επιχείρησής σας στο Visit Greece App μπορείτε επισκεφθείτε τον ιστότοπο WWW.VISITGREECEAPP.COM επιλέγοντας το πεδίο ‘’Εγγραφή επιχειρήσεων’’
Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: VISITGREECEAPP@GNTO.GR
Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν στο Google Play (ΕΔΏ) και το App store (ΕΔΏ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ Επιστολή-Πρόσκληση ΕΟΤ