Η Έπαρχος Καρπάθου ΗΝ Κάσου συγχαίρει τους διοργανωτές για το άψογο 2ου Run Karpathos

Η Έπαρχος Καρπάθου ΗΝ Κάσου συγχαίρει τους διοργανωτές για το άψογο 2ου Run Karpathos

Η Έπαρχος Καρπάθου ΗΝ Κάσου κα Πόπη Νικολαϊδου με ανάρτηση της συγχαίρει όλη την ομάδα που διοργάνωσε τους αγώνες δρόμου στην Κάρπαθο:

Θα ήθελα προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να συγχαρώ τους διοργανωτές, τονΓ.Α.Σ Μενετών Αναγέννηση, και τους εθελοντές δρομείς

Vasilis Vasillarakis

@Γιώργος Πιπέρης

@Μανώλης Κρητσιώτης για την άψογη διοργάνωση του 2ου Run Karpathos

Επίσης τους χορηγούς, τους εθελοντές, τους αθλητές, τους συνοδούς και όλους όσους συνέδραμαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του !!
Το αθλητικό αυτό γεγονός που γράφει ιστορία , η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού , πραγματοποιήθηκε χθες υπό την αιγίδα του Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.
Οι διοργανωτές που αφιέρωσαν ώρες και μέρες , ώστε να έρθει εις πέρας
το 2ο @ RUN KARPATHOS με επιτυχία , έχουν κατάφερει να καθιερώσουν τον αγώνα αυτόν σαν μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του νησιού μας με συμμετοχές όχι μόνο αθλητών από την Ελλάδα αλλά και απο διάφορες χώρες της Ευρώπης , όπως Ιταλία , Γερμανία , Ολλανδία κ.ά.
Η Π.Ν.ΑΙ. και το Επαρχείο Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα σ’ αυτό το αθλητικό γεγονός και θα σταθούν και στο επόμενο,
το 3ο Run Karpathos ,
στηρίζοντας την μεγάλη επιτυχία και δυναμική της διοργάνωσης, την οποία είμαστε βέβαιοι ότι την επόμενη χρονιά θα αγκαλιάσουν ακόμη περισσότεροι δημότες και επισκέπτες.
πηγή facebook
3.6.2024
Καρπαθιακά Νέα