Η Έπαρχος Καρπάθου-ΗΝ Κάσου στις εκδηλώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΕΡΙΟΥ και του Συλλόγου ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Καρπάθου

Η Έπαρχος Καρπάθου-ΗΝ Κάσου στις εκδηλώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΕΡΙΟΥ και του Συλλόγου ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Καρπάθου

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η Έπαρχος Καρπάθου – Η. Ν. Κάσου κα Καλλιόπη Νικολαϊδου, μετά την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Απερίου παρευρέθηκε με πολλή χαρά στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΕΡΙΟΥ .

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού της, εξήρε τις σημαντικές δράσεις του Συλλόγου και επεσήμανε ότι είναι πάντα ανοιχτή σε συνεργασίες που θα βοηθήσουν να επιτευχθούν οι μελλοντικοί του στόχοι.

Μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου και ευχήθηκε η ίδια από καρδιάς ένα χρόνο γεμάτο υγεία , αγάπη και προκοπή. Επιπλέον, τόνισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι παρούσα, όχι μόνο μέσα από τα έργα που εκτελεί αυτήν την περίοδο –πάντα μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της- αλλά και όπου βέβαια της ζητηθεί αρωγή ή βοήθεια.

Την ίδια ημέρα, συμμετείχε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας καθώς και στην ετήσια γενική συνέλευση του Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου.

Κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης ομιλίας της, ευχήθηκε μία καρποφόρα αυξητική αιμοδοτική χρονιά. Κάθε οικογένεια να έχει τουλάχιστον έναν τακτικό εθελοντή αιμοδότη, μιας και ο εθελοντισμός σώζει ζωές. Δίνοντας αίμα – μοιραζόμαστε τη ζωή, πρόσθεσε.

Τέλος, υπενθύμισε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε όλους τους παρευρισκομένους , ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και θα υποστηρίζει τις δράσεις τους.

Δελτίο Τύπου

23.1.2023Καρπαθιακά Νέα