Σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση στο πρόγραμμα Διαύγεια, εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει η ανάθεση για την προμήθεια νέου εξοπλισμού του Δημοτικού Γυμναστηρίου. Αναμένεται να γίνει μεταφορά του παλιού εξοπλισμού, να έρθει η εταιρία να τοποθετήσει ελαστικό δάπεδο και τα νέα όργανα γυμναστικής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΠΑΠ δέχθηκε 2 αιτήσεις, για την παραχώρηση 3 οργάνων γυμναστικής και ομόφωνα συμφώνησε να δοθεί τμήμα από τον παλιό εξοπλισμό. Η απόφαση έλαβε τον αριθμό 35/2022.
Ωστόσο αν κάτι προβληματίζει είναι η επιλογή του ΚΟΠΑΠ να μην επικοινωνεί με την κοινωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι τελευταία ανάρτηση του ΚΟΠΑΠ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι από 17 Σεπτεμβρίου 2022 δηλαδή πριν από σχεδόν 3 μήνες! Πρόεδρος του Καρπαθιακού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας είναι ο δήμαρχος κ. Νισύριος!
Το δημοτικό γυμναστήριο παραμένει κλειστό εδώ και 3μιση χρόνια, άραγε υπάρχουν δικαιολογίες που να μπορούν να καλύψουν αυτή την απίστευτη αδράνεια;
6.12.2022
Καρπαθιακά Νέα