Στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ συμμετέχει η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ με τα κασιώτικα ντολμαδάκια!

Στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ συμμετέχει η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ με τα κασιώτικα ντολμαδάκια!

 

Η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ, με τα φημισμένα κασιωτικα ντολμαδάκια της, από το Σάββατο 04 έως την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023, θα βρίσκεται στο Mec Παιανίας! Σαυμμετέχει στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2023 η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη προσπάθεια ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων για τους επαγγελματίες του πιο premium κλάδου τροφίμων και ποτών, και για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας και του fine food.

Για το 2020 διακρίθηκε με 2 κορυφαία βραβεία στο διαγωνισμό Exhibition Marketing Awards 2020.

Η δημιουργία της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ» είχε ως στόχο αφενός να ανοίξει θέσεις εργασίας μέσω δράσεων που συμβάλουν στην ανάπτυξη του νησιού και αφετέρου η στήριξη του Δήμου, σε δράσεις, για τις οποίες υπάρχει η βούληση του Δήμου να τις υλοποιήσει, αλλά λόγω έλλειψης προσωπικού ή και λόγω αδυναμίας πρόσληψης προσωπικού, δεν είναι δυνατή η πραγματοποίησή τους.

Σε αυτή την περίπτωση, η «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ» έχει τη δυνατότητα να προσλάβει το απαιτούμενο προσωπικό για να υλοποιήσει την όποια δράση έχει αποφασίσει ο Δήμος, συνεργαζόμενη και σε καμία περίπτωση ανταγωνιζόμενη τον Δήμο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην απασχόληση των κατοίκων και στην ανάπτυξη του νησιού.

Στο σημείο αυτό, σας επισημαίνουμε ότι, με βάση το σκεπτικό της κοινωνικής οικονομίας, οι ΚΟΙΝΣΕΠ συλλογικού και παραγωγικού σκοπού, στην κατηγορία όπου ανήκει και η «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»: «Αποσκοπούν στην προαγωγή του τοπικού και συλλογικού συμφέροντος, στην προώθηση της απασχόλησης, στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και της τοπικής ή περιφερειακής ανάπτυξης.

Αφορούν στην παραγωγή προϊόντων και παροχή υπηρεσιών σε τομείς όπως ο πολιτισμός, το περιβάλλον, η οικολογία, η εκπαίδευση, οι παροχές κοινής ωφέλειας, η αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, η διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων κ.α.»

Καρπαθιακά Νέα