Η Καρπαθιά Φωτεινή Περδικολόγου θα ανάψει το Χριστουγενιάτικο δέντρο της Κηφισιάς

Η Καρπαθιά Φωτεινή Περδικολόγου θα ανάψει το Χριστουγενιάτικο δέντρο της Κηφισιάς

Με το lockdown να παρατείνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα, ο δήμος Κηφισιάς αποφάσισε να διοργανώσει «διαδικτυακό» άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων, ώστε να τηρηθούν τα επιβεβλημένα μέτρα προστασίας.

Η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων της Νέας Ερυθραίας και της Κηφισιάς, θα γίνει χωρίς την παρουσία κοινού. Λόγω κορωνοϊού, φέτος δεν θα διοργανωθούν μαζικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και οι λιγοστές συναυλίες και παραστάσεις θα μεταδοθούν διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του δήμου.

Την Παρασκευή 4/12 θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Πανερυθραϊκού Τάσος Καλλιανιώτης και θα ακολουθήσει διαδικτυακή μετάδοση χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τον Μπάμπη Βελισσάριο και την σοπράνο Μαριάννα Ζάχου, ζωντανά από τη βίλλα Μπότση.

Το Σάββατο, θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κηφισιάς η 101 ετών, κα Φωτεινή Περδικολόγου μαζί με έναν 8χρόνο μαθητή του δήμου. Στη συνέχεια θα μεταδοθεί διαδικτυακά, από τη Βίλλα Μπότση – και πάλι χωρίς την παρουσία κοινού – ρεσιτάλ Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τον βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη και την υψίφωνο Λητώ Μεσσήνη, τους οποίους θα συνοδεύει στο πιάνο ο Πάνος Λουμάκης.

πηγή lifo.gr