Ο Γιώργος Αναστασιάδης δημιουργεί κίνηση για τον Δήμο Καρπάθου

Ο Γιώργος Αναστασιάδης δημιουργεί κίνηση για τον Δήμο Καρπάθου

Τέλος τα σενάρια! Για τον Δρ Γιώργο Αναστασιάδη τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Αποφάσισε να ηγηθεί σε κίνηση με στόχο τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τα Καρπαθιακά Νέα επικοινώνησαν με τον κ. Αναστασιάδη και ο ίδιος ανέφερε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο στόχος του. Τις τελευταίες ημέρες οι επαφές για τον Ολυμπίτη παιδίατρο δεν έχουν σταματήσει και συντομότατα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει πολύ περισσότερα.

Ο Γιώργος Αναστασιάδης διετέλεσε διευθυντής του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» είναι γεννημένος στο Διαφάνι της Καρπάθου και μεγαλωμένος ως τα γυμνασιακά του χρόνια στη Κάρπαθο.

Σπούδασε Ιατρική και ειδικεύθηκε στη Παιδιατρική στο Νοσοκομείο Παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, όπου και παρέμεινε ως μαχόμενος Παιδίατρος του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τριανταπέντε συνεχόμενα έτη, προσφέροντας ανελλιπώς τις υπηρεσίες του σε όλους!

Αλληλέγγυος με τη κοινωνία και πολέμιος αντιλήψεων ξένων προς τις ανάγκες της.
Η παρουσία του στη Κάρπαθο είναι συνεχής και ουσιαστική, κοντά στο Πολίτη και στα προβλήματά του. Πρωτοστάτησε στη δημιουργία σύγχρονων Υγειονομικών δομών (Νοσοκομείο Καρπάθου) και στην ενίσχυση και ανάπτυξη των ήδη υπαρχουσών (Κέντρα Υγείας, Αγροτικά και Περιφερειακά Ιατρεία και άλλες δραστηριότητες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας εκτός ΕΣΥ).
Μέσω παρεμβάσεών του, κυρίως θεσμικών, δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις καλύτερης διαβίωσης των συμπατριωτών μας.

Το Σεπτέμβριο του 2015 συμμετείχε στις Εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στα Δωδεκάνησα.
Είναι ακτιβιστής της Αλληλεγγύης, οργανώνοντας, από 20ετίας, αποστολές στην Αιθιοπία, δημιουργώντας δομές φιλοξενίας για τα ορφανά και πάσχοντα παιδιά.
Προέρχεται από το μαζικό φοιτητικό κίνημα της Μεταπολίτευσης.
Συμμετέχει στο Συνασπισμό από την ίδρυσή του.

Είναι μέλος Ανώτατων θεσμικών επιτροπών στο Τομέα της Υγείας και με τον τρόπο του συμβάλλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων των Πολιτών, που αφορούν στη καθημερινότητα και τη διαβίωσή τους.

9.4.2023

Καρπαθιακά Νέα