Ηλίας Εμμ. Λιορεΐσης. 'Ενας ανερχόμενος Καρπάθιος Οικονομολόγος (Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας)

Ηλίας Εμμ. Λιορεΐσης. 'Ενας ανερχόμενος Καρπάθιος Οικονομολόγος (Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας)

Ο οικονομολόγος Ηλίας Λιορεΐσης είναι ένας νέος επιστήμονας, μέλος της Καρπαθιακής παροικίας του Πειραιά, που τιμά το όνομα του νησιού μας με τη συμμετοχή του στα αιρετά όργανα του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στο σύντομο χρονικό διάστημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει ήδη διαγράψει μιαν ελπιδοφόρα πορεία τόσο στον εργασιακό, όσο και στον συνδικαλιστικό στίβο. Για να τον γνωρίσουμε καλύτερα παραθέτουμε αμέσως παρακάτω ένα συνοπτικό βιογραφικό του.
Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1992. Kατάγεται από το χωριό Διαφάνι της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου.
Το 2010 αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Κερατσινίου και εισήχθη στο “Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής” της “Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων” του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Το έτος 2014 ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πήρε το πτυχίο του.
Από τον Δεκέμβριο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015 έκανε Πρακτική Εκπαίδευση στο Οικονομικό Κέντρο “ΖΑΓΚΑ ΕΛΕΝΗ – ΨΑΡΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ο.Ε.”.
Το 2015 εγγράφτηκε στο “Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικών” (MBA Business Administation & Finance) του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ και παράλληλα συνεργαζόταν με το Οικονομικό Κέντρο “ΙΣΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.”
Το 2016 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Γ.Ε.ΕΘ.Α. (Πεντάγωνο) και συγκεκριμένα στην “Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων” (Υ.Α.Α.Π.Ε.Δ.)
Το Νοέμβριο του 2017 εκλέχτηκε Μέλος του Δ.Σ. του “Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά” (Σ.Ο.Λ.Π.).
Το 2021 ίδρυσε την ατομική του επιχείρηση “ARTEX GROUP” η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή λογιστικών υπηρεσιών, στον τομέα της διεκπεραίωσης εμπιστευτικών υποθέσεων και στην ιδιοκτησία και εκμετάλλευση ΤΑΞΙ.
Τον Ιούνιο του 2021 ίδρυσε με τον επιχειρηματία Νικόλαο Κατσούλη στο Μαρούσι Αττικής την Ετερόρρυθμη Εταιρεία “Α GROUP” που δραστηριοποιείται στον τομέα της Ακίνητης Περιουσίας (Real Estate) με ιδιόκτητα ακίνητα και διαθέτει όλες τις υπηρεσίες ιδιωτικού Κ.Ε.Π. (Διεύθυνση: Σπίνου 7, 151 26 ΜΑΡΟΥΣΙ, Ιστοσελίδα: www.artexgpour.gr, e-mail: info@artexgpour.gr )
Τον Ιανουάριο του 2022 εκλέγεται Μέλος του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.).

Πηγή Καρπαθιακα Νέα