Ο Γιάννης Λυριστής απαντά στην δημοτική αρχή για τα θέματα της ύδρευσης

Ο Γιάννης Λυριστής απαντά στην δημοτική αρχή για τα θέματα της ύδρευσης

Αισθάνομαι την υποχρέωση ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη ΝΕΑ ΠΝΟΗ ,και ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Υδρευσης Αποχετευσης, με απόφαση του δημάρχου από τον Σεπτεμβριο του 2019 έως τον Αύγουστο του 2021 όπου και πάλι με απόφαση του ο Δήμαρχος κ.Νισύριος με απομάκρυνε από τα καθήκοντα μου,να δώσω απάντηση στο τελευταίο δελτίο τύπου,του Δήμου Καρπαθου.

Διαβάζοντας το δελτίο αυτό που εξέδωσε για παρεμβάσεις έργων του Δήμου Καρπάθου, στην υπηρεσία ύδρευσης αποχέτευσης και για αποκατάσταση της αληθειας διευκρινίζω και αναφέρω τα παρακάτω:

Εκτός από το έργο

4. Αντικατάσταση δικτύου αποχέτευσης Χατζηγεωργίου στη περιοχή Σισαμος, ολα τα άλλα που αναφέρει σαφέστατα έγιναν από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως Παράταξη ΝΕΑ ΠΝΟΗ ,προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν επι θητειας μου ως Αντιδήμαρχου.

Στην συνέχεια με απόφαση του με απομάκρυνε από θέση ευθύνης όχι μόνο εμένα αλλά και τους στενούς συνεργάτες της παράταξης μας που ο Καρπαθιακος Λάος με εντολή του μας εξέλεξε για τέσσερα Χρόνια να διοικήσουμε τον Δήμο Καρπάθου.

Να διευκρινίσω ότι στο θέμα του ταχυδυιλυστηριου που αναφέρεται ο κ.Δήμαρχος η τότε μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο που στην συνέχεια έγινε (πλειοψηφία)το καταψήφισε και βλέπουμε το οξύμωρο να το αναφέρει ο Δήμαρχος ως έργο που το έκανε η ΝΕΑ ΠΝΟΗ και ευχαριστεί τους συναδέλφους της μειοψηφίας για την προσφορά τους.

Στοιχηθηκα δίπλα σου σαν στρατιωτης για να δουλέψουμε μαζί,για να δώσουμε μια ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο νησί μας που όλοι υπεραγαπάμε.Δούλεψα αθόρυβα συστηματικά και συνεργατικά γιατί δεν είμαι ο χαρακτήρας που θέλει την επικαιρότητα….αλλά φτάνουν ποια οι αναλήθειες και οι εμπαιγμοί κ Δημαρχε.

Ο Αντιδημαρχος σου έκανε πολλα και σημαντικά στην υπηρεσία ύδρευσης με μελέτες που ήταν έτοιμες και απο προηγούμενες Δημοτικές αρχές…Εμείς κ Δημαρχε ήρθαμε να συνεχίσουμε το έργο που και άλλοι κοπιασαν για αυτό …

και να ανοίξουμε τον δρόμο για τις επόμενες γενιές των Καρπαθίων.

Αν το καταλάβουμε αυτό έστω και τώρα πολλα πράγματα μπορούν να διορθωθούν.

Με εκτίμηση

ΛΥΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΉΣ