Το JCB του Δήμου Καρπάθου πρωταγωνιστεί στις Πρωτοχρονιάτικες ιστορίες!

Το JCB του Δήμου Καρπάθου πρωταγωνιστεί στις Πρωτοχρονιάτικες ιστορίες!

 

 

Παλιά ιστορία ο γρεγολεβάντης, ωστόσο η Πρωτοχρονιάτικη περίπτωση της Καρπάθου δεν είναι ο γνωστός άνεμος και τα καμώματα του! Ανάμεσα στα μηχανήματα του Δήμου που πάλευαν να καθαρίσουν τον παραλιακό δρόμο και ένας φορτωτής-εκσκαφέας. Τώρα θα μου πείτε πιάσαμε και τα εργαλεία του Δήμου; 

Λοιπόν, όπως θα διαβάσετε, το θέμα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Πριν από 2,5 χρόνια αυτό το μηχάνημα του Δήμου χάλασε, επέλεξαν λοιπόν να το στείλουν σε συνεργείο της Αθήνας και, στις 19.12.2019 ζητούσε 37.145 ευρώ για την επισκευή του.

Φαίνεται πως ο Δήμαρχος δεν υπέγραφε τη σχετική διαταγή και το JCB όλο αυτό το διάστημα ξέμενε παρκαρισμένο στην Αθήνα.

Στις 1-4-20 υπάρχει τεχνική έκθεση στην οποία αναφέρεται το πόσο 27783,44 ευρώ για την επισκευή του.

Από τότε που ανέλαβε Αντιδήμαρχος ο κ. Βασιλαράκης, άλλαξε γραμμή η υπηρεσία του Δήμου κι αποφασίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου, να επιλέγονται ντόπια συνεργεία για τις βλάβες που παρουσιάζουν τα μηχανήματα.

Λοιπόν αυτός ο φορτωτής φτιάχτηκε στην Κάρπαθο με κόστος 10.000 ευρώ! Αυτό λοιπόν το μηχάνημα εμφανίστηκε και έκανε δουλειά στον παραλιακό δρόμο.

Καλό θα ήταν σε ένα δημοτικό συμβούλιο και από το στόμα του Δημάρχου, του κ. Νισύριου, να μάθουμε τι είχε συμβεί. Γιατί τέτοια διαφορά στην επισκευή του; υπάρχει κάποιο σφάλμα και παρουσιάζεται τόσο μεγάλη απόκλιση στις προσφορές;

Πρόκειται για περιουσία του καρπαθιακού λαού, εκείνος λοιπόν πρέπει πρώτος να γνωρίζει και το πιο μικρό βήμα στις αποφάσεις και τις κινήσεις του Δήμου.

πηγή Καρπαθιακά Νέα