Κάρπαθος: Στο επίκεντρο η μουσική στις επιχειρήσεις! Άδειες - ωράριο θέμα στη σημερινή σύσκεψη

Κάρπαθος: Στο επίκεντρο η μουσική στις επιχειρήσεις! Άδειες - ωράριο θέμα στη σημερινή σύσκεψη

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Καρπάθου κ. Νισύριου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, μια κρίσιμη σύσκεψη με κεντρικά θέματα τις άδειες μουσικής των επιχειρήσεων καθώς και το ωράριο της μουσικής.

Στην σύσκεψη έχει κληθεί η Έπαρχος Καρπάθου και ΗΝ Κάσου κα Καλλιόπη Νικολαϊδου αφού και το Επαρχείο έχει εμπλοκή στα θέματα των επιχειρήσεων εστίασης με την υγειονομική υπηρεσία να βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας. Επίσης συμμετέχει ο πρόεδρος της κοινότητας Καρπάθου κ. Χατζηκουτσός με σημαντικό αριθμό των επιχειρήσεων της Καρπάθου να βρίσκεται στην πρωτεύουσα. Σημαντικός ο ρόλος και η θέση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης του νησιού, για αυτό το λόγο έχει κληθεί και ο Αστυνομικός Διοικητής κ. Ιωάννης Τσακιράκης.

Η σημερινή συνάντηση είναι σημαντική αφού και οι επαγγελματικοί φορείς του νησιού που έχουν κληθεί να συμμετάσχουν αναμένεται να εκφράσουν απόψεις και θέσεις ώστε να υπάρχει σχετική ευελιξία στην αντιμετώπιση των θεμάτων τους χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα εφαρμοστεί η νομοθεσία.

22.6.2023

Καρπαθιακά Νέα