Κάρπαθος: η πιο αυθεντική Ελλάδα στα Δωδεκάνησα! Νέο άρθρο στο tgcom24 του ομίλου Μπερλουσκόνι

Κάρπαθος: η πιο αυθεντική Ελλάδα στα Δωδεκάνησα! Νέο άρθρο στο tgcom24 του ομίλου Μπερλουσκόνι

«Η Κάρπαθος, στα ιταλικά Scarpanto, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων. Βρίσκεται στο Αιγαίο και, μαζί με τη Ρόδο, σχηματίζει ένα είδος φυσικής γέφυρας μεταξύ Κρήτης και Τουρκίας. Σύμφωνα με τη μυθολογία, στην ομίχλη του χρόνου σε αυτό το νησί έζησε ο Ιαπέτος ο βασιλιάς των Τιτάνων, γιος του Ουρανού και της Γαίας, και στην πραγματικότητα το νησί διατηρεί μια μαγική και συναρπαστική αύρα, ειδικά στα μικρά χωριά όπου ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει.»

Πρόκειται για την εισαγωγή στο άρθρο της πολύ γνωστής www.tgcom24.mediaset.it που ανήκει σε όμιλο της οικογένειας Μπερρλουσκόνι.

Το όνομα TGcom αρχικά ήταν ιστοσελίδα, στη συνέχεια απορροφήθηκε στο NewsMediaset και εξελίχθηκε, το 2011, σε ένα πραγματικό κανάλι ειδήσεων, αντικαθιστώντας το προϋπάρχον TG Mediaset.

Το άρθρο δίνει ενδιαφέρουσες και ακριβείς πληροφορίες για τον υποψήφιο Ιταλό επισκέπτη χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η παρθένα φύση της Καρπάθου είναι μια πρόσκληση για να ανακαλύψετε για όσους εκτιμούν την πεζοπορία, την ορειβασία και την ορεινή ποδηλασία, για να ανακαλύψουν τις πιο κρυφές και υποβλητικές πλευρές του νησιού. Οι λάτρεις των σέρφινγκ θα βρουν ιδανικά μέρη στις παραλίες του Αφιάρτη και του Μακρύ Γιαλού, πιο προστατευμένα και επίσης κατάλληλα για παιδιά και αρχάριους. Ο Βαλιάς είναι ο μεγαλύτερος όρμος και είναι ιδανικός για όσους ασκούν ελεύθερο windserf και απολαμβάνουν το κύμα. Στις παραλίες Βάθα και του Αγριλαoπόταμου, όπου τα κύματα μπορούν να φτάσουν σε ύψος δύο μέτρων, από την άλλη πλευρά, είναι πιο εκτεθειμένες στο μελτέμι και ως εκ τούτου προορίζονται για όσους έχουν εμπειρία. Το νησί προσφέρει επίσης ενδιαφέρουσες τοποθεσίες καταδύσεων.»

Όπως μας ενημερώνει η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου: “Με αυτό τον τρόπο, συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου της Καρπάθου με το γραφείο δημοσίων σχέσεων της κυρίας Eleni Sarikosta , και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά καθώς το σημερινό άρθρο αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά μεσα σε λιγο χρονικό διάστημα!”