Η Κοινότητα Ολύμπου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Καρπάθου και όσους συνέβαλαν για τα έργα οδοποιίας (pics)

Η Κοινότητα Ολύμπου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Καρπάθου και όσους συνέβαλαν για τα έργα οδοποιίας (pics)

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου Ηλίας Β. Παπαηλίας και τα Μέλη του Αυτοδιοικητικού μας Οργάνου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Γιάννη Θεμ. Νισύριο, τον Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακής Στρατηγικής, Προγραμματισμού Δημοτικού Έργου και Επικοινωνίας του Δήμου Καρπάθου κ. Μανόλη Ι. Παραγιό ο οποίος διαχρονικά στέκεται στο πλευρό του Τοπικού Συμβουλίου για τα έργα οδοποιίας (στρώσιμο με 3Α) τόσο της Περιφερειακής Οδού της Ολύμπου όσο και της Βόρειας Περιφερειακής Οδού του Διαφανιού, έργα που αποτελούσαν πάγιο και διαρκές αίτημα της Κοινότητάς μας, τα οποία δεν είχαν ικανοποιηθεί στο παρελθόν.

Επιθυμούμε επίσης να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Μιχάλη Κ. Φελλουζή για την δωρεάν παραχώρηση της πλατφόρμας που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά του οδοστρωτήρα του Δήμου από τα Πηγάδια στην Όλυμπο. Καθώς και τον εργολάβο κ. Νίκο Λεντάκη.

Επίσης ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου κ. Γιάννη Σακελλιάδη που παρά την μεγάλη έλλειψη προσωπικού, με αυταπάρνηση ικανοποίησε τα αιτήματα μας.

Τέλος ευχαριστούμε στους υπαλλήλους του Δήμου Καρπάθου κ. Παύλο Β. Κανάκη, τον κ. Λάμπρο Κωτούλα και τον κ. Χρήστο Νασόπουλο οι οποίοι εργάσθηκαν πέραν του ωραρίου εργασίας τους.

Αισιοδοξούμε σύντομα να βρεθεί ο τρόπος που θα μας οδηγήσει και στην ασφαλτόστρωση των σημαντικών αυτών οδών για την Κοινότητα μας!

                                                  

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου

 

                    Ηλίας Β. Παπαηλίας                                                                                      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26.6.2023

Καρπαθιακά Νέα