Συγχαρητήρια της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου προς τον κ. Κωστή Ι. Κατσαφάδο

Συγχαρητήρια της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου προς τον κ. Κωστή Ι. Κατσαφάδο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

 

Προς τον Εξοχότατο

Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

κ. Κωνσταντίνο Ιωάν. Κατσαφάδο

Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε 1 – Ε 2

185 10 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 

ΘΕΜΑ: “Συγχαρητήρια της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου προς τον νεοδιορισθέντα Υφυπουργό Ναυτιλίας, αρμόδιο για θέματα πλοίων, κ. Κωστή Ι. Κατσαφάδο”

 

Εξοχότατε κ. Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να σας συγχαρώ τόσο εξ ονόματος του Κοινοτικού Συμβουλίου, όσο και εξ ονόματος σύμπαντος του πληθυσμού της εκ μητρός ιδιαίτερης πατρίδας σας, ιστορικής Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου, για την εκ μέρους του Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ανάθεση στο πρόσωπό σας των καθηκόντων του Υφυπουργού Ναυτιλίας, αρμόδιου για θέματα πλοίων, στο πλαίσιο της σύνθεσης της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης.

Οι οικογενειακές σας καταβολές από τις Ολυμπίτικες οικογένειες Μαραγκού και Φιλιππάκη, οι Ολυμπίτικες παραδοσιακές οικογενειακές αρχές με τις οποίες μεγαλώσατε και τα βιώματα της Ολυμπίτικης παροικίας του Κερατσινίου με τα οποία ανδρωθήκατε αποτελούν το μέγα εχέγγυο της επιτυχίας σας στην νέα εξαιρετικά σημαντική αποστολή σας.

 

Να είστε βέβαιος κ. Υφυπουγέ ότι όλοι οι Ολυμπίτες, όπου κι αν βρίσκονται, και οι απανταχού Καρπάθιοι συμπατριώτες μας παρακολουθούν καιρό τώρα με εξαιρετικό ενδιαφέρον και περηφάνια την εξέλιξη της πολιτικής σας διαδρομής και προσβλέπουν στην αμέριστη βοήθειά σας στα προβλήματα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τόσο η Κοινότητά μας, όσο και ο Δήμος μας.

Αδημονώντας να σας δεχτούμε σύντομα με τις οφειλόμενες τιμές στα πάτρια και ευχόμενος κάθε επιτυχία στο κρίσιμο και δύσκολο έργο σας, σας χαιρετώ με τα καλύτερα πατριωτικά αισθήματα προσδοκώντας την περαιτέρω άνοδό σας στο Ελληνικό πολιτικό στερέωμα.

 

Ο Πρόεδρος

του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου

του Δήμου Καρπάθου

 

Ηλίας Βασ. Παπαηλίας