Ολοκληρώθηκε ο αγώνας Μαι-Ται με τον Καρπάθιο Νίκο Μαυρομάτη νικητή!

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας Μαι-Ται με τον Καρπάθιο Νίκο Μαυρομάτη νικητή!

 

Ο Νίκος Μαυρομάτης αντιμετώπισε τον Rich Clark και  τα κατάφερε! Ο προγραμματισμένος αγώνας Μαι-Ται έγινε σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, με τον Νίκο να νικά 3-0 και με απόφαση των κριτών με τελικό αποτέλεσμα 30-27, στα σημεία!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και ο αντίπαλος του Νίκου ήταν ψηλότερος  παρόλα αυτά σε όλη τη διάρκεια προσπαθούσε να αποφύγει τα χτυπήματα του Καρπάθιου αθλητή που ήταν διαρκώς στην επίθεση!

Ο Νίκος σπουδάζει γυμναστής και ζει στην Αμερική. Είναι γιος του Τάκη Μαυρομάτη, οι παλαιότεροι σίγουρα τον θυμούνται ως τερματοφύλακα στην ποδοσφαιρική ομάδα «Πρόοδος» των Μενετών. Ενώ μητέρα του Νίκου είναι η Μενετιάτισσα Σοφία Φιλιππίδη.

Ο Νίκος Μαυρομάτης όπως αναφέρει στα Καρπαθιακά Νέα, Θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Καρπάθιους που αφιέρωσαν χρόνο και τον είδαν στο νησί με livestreaming και τον εμψύχωσαν! “Δεν έχω λόγια για να εκφράσω την αγάπη μου προς τους συμπατριώτες και τους φίλους μου” και κλείνει αναφέροντας “εύχομαι να σας έκανα περήφανους”!

 

 

18.3.2023

Καρπαθιακά Νέα