Η συμπατριώτισσά μας Μαίρη Διακολιου ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου

Η συμπατριώτισσά μας Μαίρη Διακολιου ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και των εκλεγέντων Δημοτικών Σύμβουλων στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων τους από 1ης Ιανουαρίου 2024.

Την τελετή του αγιασμού και της ορκωμοσίας τέλεσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος πατήρ Νικάνωρ, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Κυρίλλου, ο πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Χρήστος και ο πατήρ Νικόλαος.

Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε υπό την οργανωτική ευθύνη και τον συντονισμό της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μαίρης Γαλαζούλα.

Τιμητική ήταν η παρουσία του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Ηρακλείου Νίκου Μπάμπαλου, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της πόλης. Παρέστησαν επίσης πολλοί εκπρόσωποι υπουργών και βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Μεταξύ των ορκισθέντων Δημοτικών Συμβούλων ήταν και η επανεκλεγείσα συμπατριώτισσα μας, δικηγόρος, Μαίρη Μιχ. Διακολιού, με καταγωγή από τα Σπόα της Καρπάθου, που κατήλθε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές επικεφαλής της μη κομματικής Ενωτικής Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Μαίρη Διακολιού μετά την τελετή της ορκωμοσίας της «Συνεχίζουμε ενισχυμένοι με γνώμονα τη συνείδησή μας για να τιμήσουμε την εντολή των Μαρουσιωτών και των Μαρουσιωτισσών, με προτάσεις και τεκμηριωμένο έλεγχο».

Τα «ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ» της εύχονται από καρδιάς καλή θητεία, περιμένοντας να εκπροσωπήσει επάξια την παλαιά Καρπαθιακή Παροικία του Αμαρουσίου!

21.12.2023

Καρπαθιακα Νέα