Ο Πρ. Δημ. Συμβουλίου Καρπάθου, Μανώλης Παραγιός, μας απαντά. Για πιο λόγο θεωρεί ότι κινούνται εκδικητικά στο πρόσωπο του

Ο Πρ. Δημ. Συμβουλίου Καρπάθου, Μανώλης Παραγιός, μας απαντά. Για πιο λόγο θεωρεί ότι κινούνται εκδικητικά στο πρόσωπο του
Ρωτήσαμε τον κ. Παραγιό, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου, για ποιο λόγο πιστεύει ότι η πλειοψηφία της παράταξης, στην οποία ανήκει, επιθυμούν τη διαγραφή του και μας έστειλε την απάντηση του:
“Ο μόνος λόγος τον οποίο μπορώ να φανταστώ είναι ότι κινούνται εκδικητικά στο πρόσωπο μου επειδή στήριξα ως όφειλα τον Δήμαρχο και σαν Πρόσωπο και σαν Θεσμό. 
   Κατά τα άλλα, εγώ πέραν των μεγάλων προσπαθειών που κατέβαλα για να μην υπάρξει η ρήξη αυτή, δεν είχα καμία άλλη συμμετοχή . 
  Επέλεξα να μην τοποθετηθώ δημοσίως, σεβόμενος τον τόπο κρατώντας χαμηλούς τόνους . 
   
   Αν δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η θέση μου σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι θεσμική κι οφείλω να λειτουργώ με σοβαρότητα δεν μπορώ να τους βοηθήσω . 
  Η προσωπική μου παιδεία καθώς και η αξιοπρέπεια μου , δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να συμμετέχω σε τέτοιου είδους άφρονες κινήσεις. 
  Τέλος αν προσωπικά , είχα το οποιοδήποτε πρόβλημα συνεργασίας με τον Δήμαρχο θα αποχωρούσα με αξιοπρέπεια και σεμνότητα. 
   Τους ευχαριστώ πάντως, ιδιαιτέρως, έναν έναν για την αντιμετώπιση αυτή προς το πρόσωπο μου . 
  Να είναι καλά και οι πέντε ….”