Μιχάλης Χανιώτης: "Δεν είχα δικαίωμα να απουσιάζω από αυτή την εκλογική μάχη" (ΗΧ)

Μιχάλης Χανιώτης: "Δεν είχα δικαίωμα να απουσιάζω από αυτή την εκλογική μάχη" (ΗΧ)

Στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, θα συμβάλλω στην καταξίωση του αδικημένου ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές, δήλωσε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην Δήμαρχος Καρπάθου, Μιχάλης Χανιώτης.

Τήρησα με συνέπεια στο χώρο τις αρχές και τις αξίες του κόμματος και δεν είχα δικαίωμα να απουσιάζω από αυτή την εκλογική μάχη, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χανιώτης λίγο πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το νομό μας, πέρασε μία ξαφνική περιπέτεια με την υγεία του και επέστρεψε υγιής στις επάλξεις.

 

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ανέφερε:

Σε ώρες κρίσιμες, ουδείς δικαιούται να απουσιάζει από τον αγώνα. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ, ευρίσκομαι και πάλι επί των επάλξεων. Η πατρίδα, η κοινωνία, οι άνθρωποι της προηγούνται έναντι οιασδήποτε άλλης επιλογής.

Η μέχρι σήμερα παρουσία μου στα κοινά δείχνει τον δρόμο που ακολούθησα και θα ακολουθήσω ,χωρίς δισταγμούς, αμφιθυμίες και παρεκλίσεις. Με την υποψηφιότητά μου επιχειρώ, στο μέτρο του δυνατού, να συμβάλω με κάθε τρόπο στην ενδυνάμωση της δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ως φορέα που την υπηρετεί με διαχρονική συνέπεια και συνέχεια, Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους ανεξαρτήτως αφετηρίας και επιλογής Καλόν και τίμιον αγώνα !