ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Το μονοήμερο γαστρονομικό-μπασκετικό φεστιβάλ και η ασυδοσία στις παραλίες

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Το μονοήμερο γαστρονομικό-μπασκετικό φεστιβάλ και η ασυδοσία στις παραλίες

 «Καλάθια και μακαρούνες» ίσως να μπορούσε να ονομάσει ο δήμος Καρπάθου τον  πρώτο μονοήμερο γαστρονομικό φεστιβάλ κόστους 18.000 ευρώ!

Πρόκειται για μια διοργάνωση από τον Δήμο Καρπάθου και την Επιτροπή Τουρισμού (του δήμου!) και το αθλητικό Σωματείο «Πρωτέας» Απερίου.

Στην πρόσκληση γίνεται λόγος για απόλαυση μοναδικών παραδοσιακών γεύσεων και παράλληλα τη διεξαγωγή Τουρνουά #Basket 3*3 streetball, υπό την αιγίδα του Πρωτέα Απειρίου και της karpathos_basketball!

Χρήματα για προβολή υπάρχουν για την προστασία του νησιού καμιά σκέψη;

Ο Δήμος Καρπάθου αποφεύγει να προχωρήσει σε ελέγχους που αφορούν τις αιγιαλούς και τις ομπρέλες στις παραλίες. Πρόστιμα βεβαιώνονται  συχνά από την Αστυνομία, γκρίνια και πολλά παράπονα από τους τουρίστες, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Δήμο!

Η τριμελής επιτροπή του Δήμου πρόσφατα ανανεώθηκε όμως δεν βγαίνει από το κτήριο!

Δεν θα πω τίποτε για τους 3 υποψήφιους δημάρχους και τις παρατάξεις τους που μάλλον αποφεύγουν ακόμη και να κοιτάξουν προς τις παραλίες.

Κάποιος έγραφε στο facebook ότι το προνόμιο του νησιού είναι οι απίστευτες  πανέμορφες παραλίες, αλήθεια δεν θα έπρεπε να τις προσέχουμε σα τα μάτια μας;

φωτογραφία αρχείου

18.8.2023

Καρπαθιακά Νέα