Νικήτας Καμπούρης από Κάσο: "Οδηγούμαστε στην καταστροφή, δεν είναι μόνο το OLYMPUS..."

Νικήτας Καμπούρης από Κάσο: "Οδηγούμαστε στην καταστροφή, δεν είναι μόνο το OLYMPUS..."

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι επιχειρηματίες της Ηρωικής Νήσου Κάσου για το ακτοπλοϊκό, κάνοντας λόγο για οικονομική καταστροφή, αφού ήδη υπάρχουν πολλές ακυρώσεις για το νησί, ενώ τη στιγμή που όλα τα νησιά “βουλιάζουν” από τουρισμό το φετινό καλοκαίρι, η Κάσος είναι άδεια.

της Νατάσας Παμπρή

Όπως δήλωσε ο επιχειρηματίας Νικήτας Καμπούρης στον Real Voice 99.5 και την εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” με τον Τέρη  Χατζηιωάννου, «οδηγούμαστε στην καταστροφή. Εμείς εδώ στο νησί δουλεύουμε ενάμιση μήνα για να μπορέσουμε να βγάλουμε όλο τον χειμώνα. Και η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι τραγική μέσα στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου. Αλλά δεν είναι μόνο το OLYMPUS. Και από Κρήτη ήταν να ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου το High Speed αλλά δυστυχώς έχει καθυστερήσει και δεν έχει ακόμα δρομολόγια για την Κάσο».

Ο κ. Καμπούρης τόνισε ότι οι Κασιώτες αξίζουν κάτι καλύτερο, νιώθοντας αδικημένοι από την πολιτεία στο θέμα της ακτοπλοΐας και της υγείας, παρά τον τίτλο της “ηρωικής νήσου” που φέρει το νησί, όπως είπε. χαρακτηριστικά. “Νιώθουμε παρατειμένοι, αδικημένοι. Αξίζουμε κάτι καλύτερο εδώ στην Κάσο”, υπογράμμισε με κραυγή αγωνίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης.

Επιπλέον ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε σε μία άλλη διάσταση που δεν είχε ακουσθεί μέχρι σήμερα, ως προς την ακύρωση του δρομολογίου του πλοίου Olympus που δεν εκτέλεσε το πρώτο του δρομολόγιο μετά από έλεγχο της Επιθεώρησης πλοίων και διαπιστώθηκαν παρατηρήσεις και ελλείψεις, υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε και ένα μήνυμα της εταιρίας προς τους επιβάτες, ότι τ16 άτομα του πληρώματος νόσησαν με κορωνοϊό.

πηγή www.realvoice995.gr