Ντίνος Φούντης: Τι ΖΗΤΑΤΕ από όλους αυτούς που θα καθίσουν στην αμοιβόμενη καρέκλα για άλλα 5 χρόνια;

Ντίνος Φούντης: Τι ΖΗΤΑΤΕ από όλους αυτούς που θα καθίσουν στην αμοιβόμενη καρέκλα για άλλα 5 χρόνια;

Πάντα πίστευα από σπουδαστής ότι πρέπει στην ζωή να είμαστε ενεργοί και αλληλέγγυοι. Αυτό το έχω πληρώσει ακριβά και εις βάρος μου διαχρονικά. Αλλά δεν χρωστάω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ άλλοι χρωστούν και πολλά μάλιστα.

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ δεν με κυριάρχησε, όπως ζούμε και εισπράττουμε καθημερινά. Ειδικά τώρα, τις προπαραμονες των αυτοδιοικητικών εκλογών. ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ η ζωη. Αλλοι βρέθηκαν από το ένα στρατόπεδο στο άλλο. Για προσωπικούς λόγους. Αλλοι για οικονομικά συμφέροντα. Αλλοι γιατί ελπίζουν σε κάτι διαφορετικό. Αλλοι γιατί μέσα από την εξουσία έχουν μια μηνιαία απολαβή.κλπ κλπ. Κανείς όμως ΔΕΝ ΤΌΛΜΗΣΕ μέχρι σήμερα να τοποθετηθεί επακριβώς ποιος είναι ο στόχος του.δλδ. γιατι να προτιμηθεί για την ψήφο μας?

Σήμερα ευτυχώς τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δίνουν την δυνατότητα να εκφραστούμε δημοκρατικά και σχετικά ανεμπόδιστα.

Σας ερωτώ λοιπόν. αλήθεια εσείς τι ΖΗΤΑΤΕ από όλους αυτούς που θα καθίσουν στην αμοιβόμενη καρέκλα για άλλα 5 χρόνια?

Και σας παρακαλώ μην επικεντρώνεται τα θέλω σας και την κριτική σας μόνο στο εκάστοτε δήμαρχο. γιατι όλοι οι άλλοι είναι συνδιαχειριστες και συνυπεύθυνοι για τις τύχες και την ζωή μας και συνήθως σε στραβή. τον δήμαρχο δείχνουν.

Δεν νομίζετε λοιπόν αγαπητοί μου συντοπίτες ότι είναι η ώρα να εκθέσετε όπως επιβάλλεται ΗΡΩΙΚΟΙ μου υποψήφιοι σύμβουλοι τις σκέψεις σας?

Πχ για την ανύπαρκτη ουσιαστικά προσφορά υγείας. σε παιδιά . γέροντες.κλπ?

Τι θέση λαμβάνεται για την ακρίβεια του κόστους ζωής. την μαύρη ανασφάλιστη εργασια, την φοροδιαφυγή?

Ποια είναι η θέση σας και πως πχ θα αντιδρούσατε απέναντι σε ένα κυβερνητικό μέτρο που θα ήταν εις βάρος του νησιού μας (πχ.ακτοπλοιικο?) πρόσφατο ήταν ότι τον δήμαρχο είδα να επωμίζεται τον ΣΤΑΥΡΌ μόνος του oι σύμβουλοι κάποιοι είχαν εξαφανισθεί

Ποια η θέση σας ενάντια στην υπερβόσκηση .που είχε αποτέλεσμα την καταστροφή περιουσιών.την ερημοποίηση της γης. συμφωνα με την επίσημη μελέτη που παρουσιάστηκε από την δημοτική αρχή?και δεν βγήκε άχνα από όσους εξασκούν ανάλογο επάγγελμα?

Ποια η θέση σας για το δημοτικό σφαγείο που παραμένει κτίριο φάντασμα? που ήταν απαίτηση και υλοποιήθηκε για συγκεκριμένο σκοπό?

Ποια η θέση σας όταν επιβάλλεται η άμεση μείωση των ζώων σε 4500?

Ποια η θέση σας στο άναρχο παρκάρισμα που έκανε είδη το φρυ Ομόνοια?

Όπως και στις παραλίες που σύντομα θα οριοθετούμαι χώρο για μια πετσέτα?

Ποια η θέση σας οι αποφάσεις και το χρονοδιάγραμμα.για την αποκατάσταση των μύλων.την λειτουργία των ΜΟΥΣΕΊΩΝ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙΟΥ. στηριξη και φωτισμός ελληνικαμαρας.?

Την συνέχεια της λειτουργίας του εργαστηρίου συντήρησης εικόνων και θρησκευτικών κειμήλιων?(εάν βέβαια γνωρίζετε)

Ποιες οι δράσεις για άμεση λύση στα κληροδότημα του Δήμου που είναι σε άθλια κατάσταση στην Αθήνα?

Για την συνέχιση των εναλλειων αρχαιότητων?

Για την διάσωση μήπως των βότσαλωτων δαπέδων που ορθώς φρόντισε η ΚΟΔΕΔΗΚ να καταγράψει?

Ποια η απόφαση για την υλοποίηση αποχετευτικού δικτύου.που τεχνικά είναι έργο που προπορεύεται των πλακοστρωσεων.και των ΟΚΩ?

ΠΟΙΟς είναι ο στόχος και τι αποτελέσματα περιμένετε από τον εορτασμό η το διαρκές ΣΚΟΥΤΕΛΙ για τα 200χρονια από την θλιβερή μας ήττα?

Ποια η απόφαση για το υποβαθμισμένο περιβάλλον.με την αλλιωση του ανάγλυφου?

Ποια η απόφαση για έναρξη της ψηφισμένης ενεργειακής κοινότητας που είναι στο συρτάρι? που θα έδινε οικονομική ανάσα σε όλα τα νοικοκυριά, αφου υπάρχει και η υποχρέωση απεξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία?

ποια η άποψη σας για τον εναλλακτικό τουρισμό? το φαινόμενο του υπερτουρισμου, σε συγκεκριμένο χρόνο. οταν δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης?

Όλα αυτά θέλουν απαντήσεις ΑΜΕΣΕΣ θα τολμήσει άραγε κανείς άλλος εκτός των επικεφαλής να μας γράψει δύο λόγια?

Ζητούνται ΉΡΩΕΣ και όχι απλά σύμβουλοι γλάστρες είμαστε πλέον στο 2023 και όχι στην εποχή του ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ας κάνουμε την υπέρβαση.ε ξ άλλου η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ επιβάλλει διάλογο ΝΑΙ?,η κάνω λάθος?

30.8.2023

Καρπαθιακά Νέα