Ολοκλήρωση καθολικού εμβολιασμού στην Η.Ν. Κάσο

Ολοκλήρωση καθολικού εμβολιασμού στην Η.Ν. Κάσο
Oλοκληρώθηκε σε ποσοστό 93 % ο εμβολιασμός του ενήλικου πληθυσμού της Η.Ν. Κάσου. Ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά αν όχι το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασθέντων σε νησιωτική περιοχή και όχι μόνο που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.
Στην Η.Ν Κάσο εμβολιάστηκαν 802 άτομα και με τις δύο δόσεις του εμβολίου, συνολικά 1604 δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech. Η κομβικής σημασίας άμεσες ενέργειας της αρμόδιας υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του Δήμου της Ηρωικής νήσου Κάσου αλλά και ο άρτιος συντονισμός με το Υφυπουργείο της Πολιτικής Προστασίας , την επιτροπή εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας αλλά και την άριστη οργάνωση των εμβολιασμών από το προσωπικό του ΠΠΙ Κάσου ήταν αυτά που συνετέλεσαν για την ολοκλήρωση του καθολικού εμβολιασμού σε λιγότερο από ενα μισή μήνα .
Ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτοκριτος απόλυτα ικανοποιημένος αφού συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους, όπως τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Νικολάου με την ομάδα του, τον γιατρό Δημήτρη Τσούπη και το προσωπικό του Π.Π.Ι Κάσου , ανέφερε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να θωρακίσουμε την υγειονομική ασφάλεια του νησιού μας. Πλέον μπορούμε να μιλάμε για την επίτευξη στο 100 % του αρχικού μας στόχου η Κάσος είναι ένα free safe covid νησί εξασφαλίζοντας το κτίσιμο τείχους ανοσίας με την τοπική κοινωνία να έχει κερδίζει ξανά το δικαίωμα της επιστροφής στην κανονικότητα , όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι του 2021 θα είναι ένα καλοκαίρι ελευθερίας , ένα καλοκαίρι διαφορετικό από το περσυνό , ένα καλοκαίρι επιστροφής στην κανονικότητα .
Δελτίο τύπου Δήμου ΗΝ Κάσου