Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκαρπαθιακό Τουρνουά Tennis VIDEO

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκαρπαθιακό Τουρνουά Tennis VIDEO

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκαρπαθιακό Τουρνουά Tennis που διοργανώθηκε από τον Α.Σ Απόλλων Βωλάδος στις 15 & 16 Μαΐου 2021 όπου συμμετείχαν 36 αθλητές!

24 άντρες, 8 γυναίκες και 4 παιδιά! Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα τεννις του Konstantinos Palace στα Πηγάδια και του Alona Luxury Villas στην Αρκάσα!

 

Υπεύθυνη ορίστηκε η προπονήτρια tennis κα. Γεωργιάδου Κωνσταντίνα ενώ τον ρόλο των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων ανέλαβαν οι ίδιοι οι αθλητές, βοηθώντας τα μέγιστα στην διοργάνωση. Ήταν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο που θα θυμόμαστε για πάντα!

Στόχος του συλλόγου ήταν να ανοίξει το δρόμο για ένα νέο άθλημα στο νησί και ελπίδα μας να μπορέσουμε να οργανώσουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο πρωτάθλημα το χειμώνα όπου και θα το καθιερώσουμε!

Παράλληλα υπάρχει σχέδιο δημιουργίας γηπέδου τεννις στις εγκαταστάσεις μας στην Βωλάδα, έργο το οποίο θα συμβάλει στην περεταίρω ανάπτυξη του αθλήματος στην Κάρπαθο! Ευχαριστούμε αρχικά την κα. Γεωργιάδου Ντίνα που εκτός την βοήθειά της, ήταν ο λόγος και η αφορμή να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το Tennis!

Ευχαριστούμε τον κ. Φελλουζή Μιχάλη και τον κ. Πιττά Γιώργο που παραχώρησαν δωρεάν τις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων τους για το τουρνουά! Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλα τα παιδιά στην Αρκάσα που αγκάλιασαν με το παραπάνω την διοργάνωση και φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο τους τελικούς στο χωριό τους! Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους συμμετείχαν και όλους όσους συντέλεσαν στο να υλοποιηθεί αυτό το τουρνουά!

Συγχαρητήρια

σε όλους τους αθλητές και ιδιαιτέρως στην Καλλιόπη Παληού που κατέκτησε την 1η θέση στο παιδικό κοριτσιών, τον Χιώτη Λάμπρο που κατέκτησε την 1η θέση στο παιδικό αγοριών, την Ρούμπου Μαρία που κατέκτησε την 1η θέση στις γυναίκες καθώς και τον Σταθόπουλο Διονύση που επικράτησε στο Μεγάλο Τελικό των Αντρών κατακτώντας την 1η θέση! Τέλος

συγχαρητήρια

στον κ. Πιττά Γιώργο για τις άψογες εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει στην Αρκάσα και τον ευχαριστούμε ξανά για όλα!