Μήνυμα του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου

Μήνυμα του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου

Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι Με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Γεωργίου του Μεθυστή και Σπορίτη, Προστάτη του Συλλόγου μας, σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά και Καλό χειμώνα!

Συγκεντρώνουμε τις ψυχικές δυνάμεις, που απόμειναν από τη δύσκολη συγκυρία του κορονοϊού, των φυσικών καταστροφών, των ακραίων καιρικών φαινομένων, των σεισμών, και δηλώνουμε την παρουσία και την ύπαρξή μας.

Ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου υφίσταται στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε και ελπίζει σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Να ανάψουμε τις εστίες τις παραδόσης και του πολιτισμού μας. Με διάθεση, θέρμη και ζήλο να ξανακάνουμε τις ωραίες εκδηλώσεις μας, τις παρελάσεις τα μαθήματα και τους χορούς μας.

Αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνουμε το παρόν, διατηρούμε την επαφή με τα μέλη και τους φίλους μας και κρατούμε ασβέστη τη φλόγα των ηθών και των εθίμων της ιδιαίτερης πατρίδας, της “ουρανοφίλητης” Καρπάθου.

Κρίθηκε αναγκαίο και εκμεταλλευόμενοι τη νεκρή από εκδηλώσεις περίοδο,λόγω covid-19, σας ενημερώνουμε, ότι ανακαινίζουμε την αίθουσα του Συλλόγου μας και υποσχόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ας βοηθήσει ο Προστάτης μας, Άγιος Γεώργιος Τροπαιοφόρος, να γιορτάσουμε σύντομα, όλοι μαζί, τα εγκαίνια με τη πρέπουσα μεγαλοπρέπεια! Επίσης, ας χαρίσει στην ανθρωπότητα τα τρόπαια της νίκης κατά της πανδημίας. Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος Φανή Αναστασιάδη Σισαμή