Δωρεά 5.000 δολλαρίων από το Pan Gregorian association στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρπάθου

Δωρεά 5.000 δολλαρίων από το Pan Gregorian association στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρπάθου

Μια νέα δωρεά 5.000 δολλαρίων, έρχεται από την Pan Gregorian Association, την ένωση επιχειρήσεων εστίασης του New Jersey για το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρπάθου με στόχο την αγορά ειδικού εξοπλισμού και υλικών που χρειάζονται στις πρώτες βοήθειες.

Πρόκειται για  τη τρίτη κατά σειρά δωρεά μέσα στο 2022 προς το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρπάθου. Η δωρεά της Ενώσεως επιχειρήσεων εστίασης του New Jersey  έρχεται μετά την Μητρόπολη Καρπάθου και του πατριώτη γιατρού Ντίνου Κωνσταντινίδη. Μάλιστα οφείλουμε να επισημάνουμε ότι πρωταγωνιστικό ρόλο για να φτάσουμε στη δωρεά έχει ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Νισύριος.

Ο Πρόεδρος της pan gregorian, κ. Μιχαήλ Ζαβολας, κατάγεται από την Βωλάδα της Καρπάθου.  Στην Αμερική έφτασε τον Φλεβάρη του 1965. To 1986 αγόρασε το All Seasons Diner στο Eatontown και 12 χρόνια μετά άνοιξε το All Seasons Diner II sto Freehold. Είναι μέλος της Εταιρείας Pan Gregorian από την ίδρυση της το 1983 και υπηρετεί στο Διοικητικό Συμβούλιο για 20 συνεχή χρόνια από το 2001. Το 1973 παντρεύτηκε την Φωτεινή και απέκτησε δύο γιους τον Ηλία και τον Νίκο οι οποίοι εργάζονται στα οικογενειακά εστιατόρια. Ο Ηλίας έχει 3 γιους τον Μιχάλη, τον Μηνά και τον Νίκο και ο Νίκος έχει μια
κόρη την Ζωή – Φωτεινή.

“Φέτος συμπληρώθηκαν 38 χρόνια από την στιγμή που ο μεγάλος οραματιστής, ο αείμνηστος Γεώργιος Μανωλιός, έκανε πραγματικότητα την έμπνευσή του και ίδρυσε την Εταιρεία μας, αναφέρει σε συνέντευξη του ο Πρόεδρος κ Ζαβολας, στην κα Σταυρουλάκη για το περιοδικό της ενώσεως. Και συνεχίζει:
“Φυσικά στην προσπάθειά του αυτή δεν ήταν μόνος του. Είχε δίπλα του μια ομάδα από ανιδιοτελείς συναδέλφους που όργωσαν σχεδόν όλη την Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, και έτσι δημιούργησαν ένα υπόδειγμα Εταιρείας που είναι σήμερα θαυμαστό στην Ομογένεια και στον Αμερικανικό επιχειρηματικό κόσμο. «Εν τη Ενώσει Η Ισχύς» έλεγε ο αείμνηστος Γιώργος Μανωλιός. Βλέποντας τον καθημερινό αγώνα του Έλληνα εστιάτορα και την εκμετάλλευση που δεχόταν από το καρτέλ των προμηθευτών, πίστεψε ότι η μόνη λύση είναι η Ένωση. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ στον συνεργάτη και φίλο μου, στον Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας, στον αείμνηστο Γιάννη Σακελλάρη, ο οποίος για 20 χρόνια, μαζί με τον σημερινό επίτιμο Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Σιαμπούλη, έδιναν την ψυχή τους για την Εταιρεία και είναι από τους σημαντικότερους συντελεστές της επιτυχίας.
Επίσης δεν θέλω να παραλείψω και την Διευθύντρια του Γραφείου μας, την Αντωνία Μπλετσάκη, η οποία βρίσκεται σε αυτήν την θέση σχεδόν από την σύσταση της Εταιρείας και είναι αυτή υπεύθυνη για την άριστη οργάνωσή της και για τις δημόσιες σχέσεις με τα μέλη και τους προμηθευτές.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να δώσετε στα μέλη της Εταιρείας Pan Gregorian;
Είναι πολύ σημαντικό όλα τα μέλη να ψωνίζουν από τους εξουσιοδοτημένους προμηθευτές της Εταιρείας.
Η ποιότητα, που προσφέρουν οι εταιρείες αυτές, στον τομέα των προϊόντων, αλλά και των υπηρεσιών είναι η καλύτερη στην αγορά. Αν κάποιο εστιατόριο-μέλος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον από τους προμηθευτές, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Γραφείο της Εταιρίας και να μας ενημερώσει για το πρόβλημα.
Άλλο πολύ σημαντικό είναι η συμμετοχή στα κοινά της Εταιρείας με την προσέλευση στις Συνελεύσεις. Η επιτυχία της Pan Gregorian στηρίζεται στα μέλη της, τα οποία καλούνται δύο φορές τον χρόνο να δώσουν το παρών σε αυτές τις διαδικασίες.
Επίσης, δεν θα ήθελα να ξεχάσω να αναφερθώ και στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Εταιρείας, το οποίο όλα τα μέλη πρέπει να υποστηρίζουν. Όταν ο αείμνηστος Γιώργος Μανωλιός δημιούργησε την Εταιρεία της Pan Gregorian αποφάσισε ότι δεν θα έπρεπε να περιορισθεί μόνον στον επιχειρηματικό τομέα. Θα έπρεπε να προσφέρει και στην κοινωνία και ιδιαίτερα στον φτωχό και στον αδύναμο. Για τον λόγο αυτό ίδρυσε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Pan Gregorian το οποίο έγινε μια από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Ελληνοαμερικανική κοινότητα έχοντας κάνει μεγάλο έργο και η οικονομική του προσφορά ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια δολάρια. Στο μεγάλο αυτό θεάρεστο έργο μεγάλο ρόλο επαιξε ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού μας Ιδρύματος κ. Δημήτρης Λογοθέτης που για περισσότερα από 18 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη του Ιδρύματος.
Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.