Παναγιώτης Ντεϊμεντές: Ας ψηφίσουμε καινοτόμους και πρωτοποριακούς ανθρώπους με όρεξη και θέληση για το τόπο μας

Παναγιώτης Ντεϊμεντές: Ας ψηφίσουμε καινοτόμους και πρωτοποριακούς ανθρώπους με όρεξη και θέληση για το τόπο μας

Σε δημόσια δήλωση σχετικά με την υποψηφιότητα του με τον συνδιασμό του Νικηφόρου Παπανικόλα,  για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προχώρησε ο κύριος Παναγιώτης Ντεϊμεντές στην οποία αναφέρει:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νικηφόρο Παπανικόλα που με παρέταξε στο συνδυασμό του, Νέα Εποχή στο Νωτιαίο Αιγαίο ως περιφερειακό σύμβουλο στην Η.Ν Κασο – Καρπαθο. Επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους με πρότειναν. Επέλεξα να είμαι υποψήφιος ώστε να δώσω μάχη από το δικό μου μετερίζι.

Μια μάχη απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, την ακρίβεια και την φτώχεια. Μια μάχη απέναντι σε αυτούς που κατέστρεψαν την δημόσια Υγεία, όπου κάθε χωριό είχε τον αγροτικό ιατρο. Δωρεάν περίθαλψη σε όλους και όχι διακρίσεις και ανισότητες. Φθηνή συγκοινωνία. Μείωση του Φ.Π.Α ειδικά στην άγονη ζωνη.

Πάνω απ’ όλα δωρεάν παιδεία σε όλες τις βαθμίδες με εστίες και δωρεάν σίτιση. Δωρεάν ίντερνετ. Χωρίς διακρίσεις . Αναπτυξιακά έργα και επενδύσεις υπό τον κρατικό έλεγχο.

Δυστυχώς στα τρία χρόνια που ζώ και εργάζομαι στο νησί μας δεν έχω δει καμία αλλαγή και κανένα έργο.

Για να μην είμαι άδικος φτιάχτηκε η γέφυρα στην Αδεια μετά τον χαμό ενός συνανθρώπου μας. Ο κόμβος ακόμα να φτιαχτεί!!!! Ήρθε η ώρα να τους καταψηφίσουμε, απέτυχαν.

Ας ψηφίσουμε καινοτόμους και πρωτοποριακούς ανθρώπους με όρεξη και θέληση για το τόπο μας.

4.9.2023

Καρπαθιακά Νέα