Επαρχείο Καρπάθου ΗΝ Κάσου: Νέες παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο 

Επαρχείο Καρπάθου ΗΝ Κάσου: Νέες παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο 

Οι ανάγκες στο επίπεδο του οδοφωτισμού, στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, ήταν αυξημένες και τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει μια σημαντική δουλειά.

Υπάρχει βελτίωση, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε. Στόχος της Περιφέρειας είναι με συνεχείς παρεμβάσεις η συντήρηση και η αποκατάσταση του Οδικού Δικτύου, προκειμένου αυτό να καταστεί ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό για τους χρήστες του.

Με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας εκτελείται σήμερα η αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών και λαμπτήρων με νέα φωτιστικά και λαμπτήρες πράσινης τεχνολογίας, τύπου LED, λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες του Οδικού δικτύου.Επίσης θα αντικατασταθούν φωτιστικά και εντός των Τοπικών Κοινοτήτων, πάγιο αίτημα των Προέδρων.

Η παρέμβαση αυτή έρχεται να «συμπληρώσει» και άλλα έργα που εκτελούνται αυτή την περίοδο από την Περιφέρεια, όπως η τοποθέτηση ιστών φωτισμού στην Επαρχιακή οδό Αεροδρόμιο – Πηγάδια, στα πλαίσια του έργου «Τριετής Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου».

Η δουλεία μας στην Επαρχία δεν σταματά ούτε λεπτό.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με μεγάλα ή μικρότερα έργα, και τα συγκεκριμένα είναι ιδιαίτερα ουσιαστικά, για την ασφάλεια των δημοτών που μετακινούνται μέσω αυτών των δρόμων και ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της πραγματικότητας.

Δελτίο τύπου

5.7.2023

Καρπαθιακά Νέα