Ένας συμπατριώτης μας από Κάρπαθο, φέρνει την Ελλάδα και τη Τουρκία πιο κοντά με τις Ρητορικές του δεξιότητες!

Ένας συμπατριώτης μας από Κάρπαθο, φέρνει την Ελλάδα και τη Τουρκία πιο κοντά με τις Ρητορικές του δεξιότητες!

Ονομάζομαι Παναγιώτης-Πήτερ Καραγιαννάκης και ζω στη μικρή και απομακρυσμένη Κάρπαθο. Είμαι ένας Έλληνας του Εξωτερικού, όπου ζώ στην Κάρπαθο εδώ και ένα χρόνο.

 

Σας γράφω σήμερα για μία αρκετά ξεχωριστή είδηση, η οποία είναι μακριά από πολιτική σκοπιμότητα.  Είναι μία είδηση που δείχνει καλή θέληση και σύμπραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

 

Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ο τίτλος αυτής της είδησης είναι «Ένας συμπατριώτης μας από Κάρπαθο, φέρνει την Ελλάδα και τη Τουρκία πιο κοντά με τις Ρητορικές του δεξιότητες!»

 

Διδάσκω τις δεξιότητες τής Ρητορικής και διαγωνίζομαι σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Ρητορικής, όπου έχω βραβευτεί. Όλα αυτά στην Αγγλική γλώσσα.

 

Πρόσφατα η Τουρκία εντάχθηκε σε μία Παγκόσμια Οργάνωση Ρητορικής και ίδρυσε τοπικούς συλλόγους στις μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας.

 

Ενώ οι Τουρκικοί σύλλογοι μπορούσαν να αναζητήσουν κάποιον δάσκαλο από Ιταλία ή Αυστρία ή Γερμανία κτλ, κάλεσαν τον Έλληνα Παναγιώτη- Πήτερ Καραγιαννάκη για να παραδώσει σεμινάριο στο «Πώς φτιάχνεις ένα Ρητορικό λόγο για τους Παγκόσμιους διαγωνισμούς προετοιμασμένης Δημόσιας ομιλίας.»

 

Θεωρώ, ότι η ανακοίνωση αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή είδηση που δείχνει καλή θέληση και εμπιστοσύνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας σε εποχές COVID-19 με ένα Αρχαίο Ελληνικό εργαλείο, τη Ρητορική.

  

Πήτερ Καραγιαννάκης

Κάρπαθος