Ποιος είναι ο Καρπάθιος Χρήστος Ευαγγέλου, ο πρώτος στη Σχολή Ελληνικής Αστυνομίας Κρήτης!

Ποιος είναι ο Καρπάθιος Χρήστος Ευαγγέλου, ο πρώτος στη Σχολή Ελληνικής Αστυνομίας Κρήτης!

Ο Χρήστος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ του Ιωάννου, με καταγωγή από το Όθος Καρπάθου είναι ο Πρώτος στις εξετάσεις της Σχολής Ελληνικής Αστυνομίας Κρήτης και Πέμπτος στην γενική σειρά, μεταξύ 707 υποψηφίων και με συνολική βαθμολογία 19.038 μόρια, για κατάταξη ως Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας!

Ο Χρήστος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ είναι παιδί Εκπαιδευτικών, του Γιάννη ΕΥΆΓΓΕΛΟΥ,ο οποίος κατάγεται από το Όθος Καρπάθου και υπηρέτησε ως Δ/ντης Εκπαίδευσης στον Νομό Πειραιά και ως Συντονιστής Σχολικών Συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας.

Η μητέρα του, είναι η Όλγα ΓΚΙΑΦΗ, υπηρετεί ήδη ως Διευθύντρια σε πολυθέσιο Σχολείο της Ναυπάκτου και έλκει από πατέρα την καταγωγή της από Κεφαλονιά. Η οικογένεια Ευαγγέλου έχει τρία αγόρια. Αριστόβαθμιοι και οι τρεις του 2ου Λυκείου Ναυπάκτου.

Ο πρωτότοκος, Γιώργος ΕΥΑΓΓΈΛΟΥ, είναι ήδη τεταρτοετης φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας.

Ο Χρήστος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ είναι ο δευτερότοκος γιος τους, ο οποίος πρώτευσε στις εξετάσεις της Σχολής του στην Ελληνική Αστυνομία, όπως ήδη αναφέραμε. Και ο Νίκος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, είναι ο τρίτος στη σειρά, φοιτητής και αυτός, στο δεύτερο έτος σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών.

Και οι τρείς αγαπούν την Κάρπαθο και την επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία. Συμμετέχουν από μικρά σε ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και στην εθιμοτυπία του νησιού μας.

Συγχαρητήρια στον Χρήστο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ κι από εμάς, τα Καρπαθιακά Νέα. Του ευχόμαστε να  έχει υγεία, καλές σπουδές και μια γόνιμη, ουσιαστική σταδιοδρομία.

26.9.2022

Πηγή Καρπαθιακά Νέα