Στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ επιστρέφει και ο Ηλίας Κρητσιώτης!

Στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ επιστρέφει και ο Ηλίας Κρητσιώτης!

Ο Α.Σ. Καρπάθου “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ηλία Κρητσιώτη στην Κάρπαθο και τον σύλλογο.

Ένα ακόμα προϊόν της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ποσειδώνα Καρπάθου επιστρέφει για να πάρει αυτό που του αξίζει, βασιζόμενος στο αστείρευτο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο του. Με τη προσθήκη Ηλία Κρηστιώτη στο ρόστερ του Ποσειδώνα Καρπάθου, ο Γιάννης Καραμηνάς αποκτάει μία επιπλέον λύση στη γραμμή κρούσης της ομάδας μας.

Στην τελευταία του σεζόν με την ομάδα Κ16/U16 της Ακαδημίας μας ο Ηλίας είχε αναπτύξει “στενή σχέση” με τα αντίπαλα δίχτυα.

Γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου του 2000, ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε τη καριέρα του σε ηλικία 5 ετών (2005-06) στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ποσειδώνα Καρπάθου.

 

Ο Ηλίας Κρητσιώτης (καθιστός, τρίτος από αριστερά) με την εφηβική ομάδα του Ποσειδώνα Καρπάθου στη Ρόδο το 2015.

Το 2017 και σε ηλικία 16 ετών ο Ηλίας μετακόμισε στη Ρόδο για να τελειώσει το λύκειο σε ένα καλύτερο εκπαιδευτικά περιβάλλων από την Κάρπαθο.

 

Ο Ηλίας Κρητσιώτης έχοντας μόλις σκοράρει με τη φανέλα του Α.Σ. Χάλκης

Στην διετία του στη Ρόδο αγωνίστηκε στον Α.Σ. Χάλκης ένα εξάμηνο και σημείωσε δύο γκολ.  Στη συνέχεια, έχοντας τελειώσει το λύκειο, σειρά για τον Ηλία πείρε η Ισπανία για να σπουδάσει!

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Κρητσιώτης σπούδασε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Marbella, όπου ήταν κάτοικος για 3 χρόνια. Ο Ηλίας δεν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Ισπανία, αλλά αποφάσισε να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις σπουδές του. Φρόντισε όμως τον εαυτό του και επιστρέφει φορμαρισμένος και φορτσάτος.

Σύσσωμος ο Α.Σ. Καρπάθου “Ποσειδών” καλωσορίζει τον Ηλία Κρητσιώτη και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!