Πρεμιέρα από τη θεατρική ομάδα Καρπάθου! Αποκλειστικές εικόνες Πώλ Βιττωρούλης

Πρεμιέρα από τη θεατρική ομάδα Καρπάθου! Αποκλειστικές εικόνες Πώλ Βιττωρούλης

Αποκλειστικές εικόνες του Πωλ Βιττωρούλη από την πρεμιέρα της παράστασης “Και δεν έμεινε κανένας” της θεατρικής Ομάδας Καρπάθου στην ανακαινισμένη αίθουσα Μενετών! 

Να σημειώσουμε ότι η Θεατρική Ομάδα πέτυχε έναν άθλο! Αφού κατάφερε όχι μόνο να ανεβάσει το διάσημο έργο της Αγκάθα Κρίστι αλλά να ανακαινίσει με τη βοήθεια χορηγών την θεατρική αίθουσα! Έτσι επιβεβλημένα το χειροκρότημα στην πρεμιέρα ήταν διπλό.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε οτι πιο δημοφιλές μυθιστόρημά της Agatha Christie, γνωστό αρχικά ως Δέκα μικροί νέγροι, εδώ και πολλά χρόνια για λόγους πολιτικής ορθότητας έχει πια τίτλο : Και δεν έμεινε κανένας.

Η σκηνοθέτις κα Τζούλη Μαρκουλή γράφει για την παράσταση:

“Δεν θέλω να γίνω γραφική….όμως με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ένα αγαπημένο αλλά συνάμα δύσκολο και απαιτητικό έργο το φέραμε εις πέρας με υπομονή, πειθαρχία, πολύ κούραση αν θέλετε μερικές φορές, αλλά με πολύ πείσμα.

Συνάμα έπρεπε να ανακαινιστεί η αίθουσα…με πολύ προσωπική εργασίακαι με την ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΔΩΡΗΤΩΝ καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτό το μεγάλο έργο…!!

Συναντήσαμε πολλές δυσκολίες κυρίως από κούραση και έλλειψη χρόνου…όμως όπως αντικρίζετε κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε δεδομένων των συνθηκών και νομίζουμε ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Απολαύστε λοιπόν την παράσταση μας… ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι μας, με ένα ζεστό χειροκρότημα!!!”

18.3.2023

Καρπαθιακά Νέα