Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια στην Κάσο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια στην Κάσο

Ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και υλοποιεί η ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) το οποίο περιλαμβάνει πλήθος αθλημάτων και δραστηριοτήτων για τα παιδιά.

Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και ο αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν ήταν σημαντικός.

Τα “Αθλητικά Μονοπάτια” διεξήχθησαν τόσο στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λ.Τ. Κάσου όσο και στην παραλία του Εμπορειού και στο γήπεδο 5×5. Έγιναν επισκέψεις στο αεροδρόμιο, περίπατοι, πεζοπορίες, επισκέψεις σε μουσεία, αθλητικά event και πολλές δραστηριότητες.

Στα πλαίσια του προγράμματος τα παιδιά κατάφεραν να αναπτύξουν όχι μόνο τις αθλητικές τους ικανότητες αλλά και το ομαδικό πνεύμα, της συνεργασίας, την πίστη στην ομάδα και την ευγενή άμιλλα .

Όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν με την καθοδήγηση αξιόλογων και καταξιωμένων καθηγητών φυσικής αγωγής της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» πάντα με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο το Ι.Σ.Ν, την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» και τους καθηγητές φυσικής αγωγής τον Άκη, τον Στέφανο και την Θάλεια.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την υπεύθυνη προγραμμάτων Αθλητικά Μονοπάτια Ελένη Κόλια για την άψογη συνεργασία .

Τέλος τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους και το ζήλο που έδειξαν για το πρόγραμμα. Ευελπιστεί σε μια νέα συνεργασία και ευχαριστεί το Ίδρυμα Νιάρχου και την ΑΜΚΕ ” Αναγέννηση και Πρόοδο” που πάντα βρίσκεται κοντά στην Η.Ν. Κάσο

29/07/2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ