Πρωτάθλημα Σκάκι "Εμμανουήλ Παναγιώτου", για τα επόμενα 5 χρόνια ανακοινώνουν οι Σκακιστές του Ομίλου της Καρπάθου

Πρωτάθλημα Σκάκι "Εμμανουήλ Παναγιώτου", για τα επόμενα 5 χρόνια ανακοινώνουν οι Σκακιστές του Ομίλου της Καρπάθου

Είναι για μία ακόμη φορά δύσκολο να αναφερθούμε σε αυτήν την δυσάρεστη είδηση, όμως πρέπει να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του εκλιπόντος κ.Εμμανουήλ Παναγιώτου, που στην μνήμη του δώρησε το ποσό των 200 ευρώ καθώς και θα χρηματοδοτεί το θερινό μας πρωτάθλημα για πέντε χρόνια με το ποσό των 100 ευρώ ως έπαθλο.

Θωρούσαμε δική μας υποχρέωση την διοργάνωση των πρωταθλημάτων στην μνήμη του κ.Παναγιώτου, όμως αποδεχόμαστε την χορηγία σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας που επέμενε, γνωρίζοντας την αγάπη του κ.Παναγιώτου για το σκάκι.

Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του πρωταθλήματος σκάκι “Εμμανουήλ Παναγιώτου”, για τα επόμενα πέντε χρόνια. Το τουρνουά θα είναι τύπου Grand Prix και θα διεξάγεται κάθε Κυριακή των μηνών Ιουνίου και Ιουλίου, στις 5:00 μ.μ. με κλασικό χρόνο σκέψης, δηλαδή 1.5 ώρα συν 30″ ανά κίνηση και πρόσθεση 20 λεπτών στην τεσσαρακοστή και εξηκοστή κίνηση. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχει οποιοσδήποτε βρίσκεται στο νησί και επιθυμεί να λάβει μέρος. Αυτό το format πρωταθλήματος και χρόνου, ήταν προτίμηση του ίδιου του κ.Παναγιώτου.

Με την συμπλήρωση και του τελευταίου γύρου θα ανακοινώνονται και οι νικητές, με σύνολο επάθλων 200 ευρώ (100 ευρώ από την οικογένεια του κ.Παναγιώτου και 100 από τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπάθου), τα οποία θα μοιράζονται ως εξής:

α. Πρώτη θέση: 40% του επάθλου

β. Δεύτερη θέση: 30% του επάθλου

γ. Τρίτη θέση: 20% του επάθλου

δ. Συμμετοχή μεγαλύτερου ηλικιακά σκακιστή: 10% του επάθλου