Στην εταιρεία “Traveltrend Nordic AB” η προβολή της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου

Στην εταιρεία “Traveltrend Nordic AB” η προβολή της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου

Με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου ανατέθηκε στην εταιρεία “Traveltrend Nordic AB” η προβολή της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου.

Το αντικείμενο της ανάθεσης είναι:
• Αποστολή δελτίων Τύπου σε Διεθνή Μέσα. Σάρωση των μέσων ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διόρθωση τυχόν παραπλανητικών άρθρων.

• Αποστολή δελτίων Τύπου και σύνδεσμος μεταξύ των μέσων ενημέρωσης, των πρακτορείων, των εταιρειών διαχείρισης προορισμού (Destination Management Companies) και της περιφέρειας.

• Λειτουργία ως Σύμβουλος υποστήριξης για τη διαχείριση κρίσεων. Εκτεταμένη γνώση διαχείρισης κρίσεων χάρη στην ηγετική θέση στη διαχείριση κρίσεων σε περιστατικά.

• Υπηρεσίες ως σύμβουλος τουρισμού και σύνδεσμος μεταξύ της περιφέρειας και των διεθνών τουριστικών πρακτόρων, εταιρειών διαχείρισης προορισμών, ξενοδοχείων και προξενείων, στις κυριότερες αγορές της περιφέρειας: Ηνωμένο Βασίλειο, Σκανδιναβικές Χώρες, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία, Γαλλία, Ισραήλ.

• Επαφές μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου στη βιομηχανία του τουρισμού, κάτι πολύ σημαντικό για την ταχεία ανάκαμψη του τουρισμού και την προέκταση της σεζόν, έναντι του ποσού των 19.000,00 €, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021, φορέας 071, ΚΑΕ 9491.

πηγή www.rodiaki.gr