Σε κορυφαία ΜΜΕ του Ισραήλ η Κάρπαθος! Στο Walla και τη Haaretz

Σε κορυφαία ΜΜΕ του Ισραήλ η Κάρπαθος! Στο Walla και τη Haaretz
Μετά από επικοινωνία που είχε ο Τουριστικός Οργανισμός του Δήμου Καρπάθου με το γραφείο του ΕΟΤ στο Ισραήλ και δεδομένης της απευθείας σύνδεσης του Τελ Αβίβ με την Κάρπαθο με πακέτο διακοπών, πέτυχε την ενεργή προβολή της Καρπάθου στην ισραηλινή αγορά, με άρθρα στα ηλεκτρονικά μίντια (desktop και mobile) δύο πολύ μεγάλων μέσων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Walla και Haaretz.
Το Walla: πρόκειται για κορυφαίο ηλεκτρονικό μέσο, το δεύτερο στην κατηγορία news and media, το οποίο, σύμφωνα με το similarweb, δέχθηκε 32,52 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις (σε desktop και mobile) κατά τον Μάιο του 2021.
Το λινκ για το άρθρο είναι αυτό εδώ: https://travel.walla.co.il/item/3440715
Η Haaretz: πρόκειται για αμιγώς συνδρομητική πλατφόρμα, τη μεγαλύτερη στο Ισραήλ, που ανήκει στον όμιλο των ομώνυμης ιστορικής εφημερίδας. Σύμφωνα με το similarweb, δέχθηκε 13,58 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις (σε desktop και mobile) κατά τον Μάιο του 2021. Ο αριθμός φαίνεται μικρός, είναι όμως πολύ σημαντικός γιατί ακριβώς πρόκειται για συνδρομητική πλατφόρμα, δηλαδή με περιεχόμενο που δεν είναι ελεύθερα προσβάσιμο (στο σύνολό του) σε μη συνδρομητές. Αυτός είναι και ο λόγος που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που βρίσκεται εδώ: https://www.haaretz.co.il/labels/greece/MAGAZINE-1.9900166