Ο συμπατριώτης μας, Γιώργος Υψηλάντης, ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου

Ο συμπατριώτης μας, Γιώργος Υψηλάντης, ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου

Ενώπιον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, πραγματοποιήθηκε χθες, η ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Υψηλάντη.

Ο συμπατριώτης μας, κ. Γιώργος Υψηλάντης, κατάγεται και από το Μεσοχώρι της Καρπάθου και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Περιφέρειας, ως πρώτος επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Ρόδου του συνδυασμού της πλειοψηφίας “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” καταλαμβάνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο, την θέση του προσφάτως παραιτηθέντος Περιφερειακού Συμβούλου, Θωμά Σωτρίλλη.

Ο κ. Γιώργος Υψηλάντης δήλωσε στα Καρπαθιακά Νέα για τα καθήκοντα που αναλαμβάνει:

“Αναλαμβάνω την ευθύνη να υπηρετήσω με συνέπεια, έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου του Περιφερειακού Συμβουλίου, τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, στην οποία εκλέγομαι. Σ’ αυτήν ανήκει το ένα από τα δύο νησιά καταγωγής μου, η Χάλκη.

Το άλλο νησί, η αγαπημένη μου Κάρπαθος, μπορεί να μην ανήκει στην εκλογική μου περιφέρεια, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Έχει ξεχωριστή και κυρίαρχη θέση στην καρδιά μου, νοιάζομαι και θα είμαι πάντοτε παρών σε οτιδήποτε χρειαστεί με όλες μου τις δυνάμεις!”

Να του ευχηθούμε καλή δύναμη, έμπνευση και δημιουργική πορεία! Σύντομα έχουμε τις εκλογές και ο κ. Υψηλάντης ελπίζουμε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

10.8.2023

Καρπαθιακά Νέα